Турецький чоловік Ані Лорак Мурат показав вигляд зі свого будинку в Києві: з панорамних вікон видно все

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу показав, що видно з вікна його будинку в Києві. Екс-чоловік Ані Лорак живе в столиці з новою молодою нареченою.

Мурат Налчаджиоглу вже забув про розлучення з українською співачкою Ані Лорак. Бізнесмен давно готовий до створення нової сім’ї з молодою обраницею Лілією, яка працює майстром макіяжу і також разом з ним долучилась до його косметичного бізнесу. Закохані нетипово рекламують продукцію, знімаючи кумедні ролики для Мережі.

Турецький чоловік Ані Лорак Мурат показав вигляд зі свого будинку в Києві
Турецький чоловік Ані Лорак Мурат показав вигляд зі свого будинку в Києві

Вони в 2021 році вирішили одружитись та вже живуть разом. Мурат і Лілія багато часу проводять в роз’їздах по роботі і по сімейним справам, але їх будинок знаходиться в Києві.

В своєму Інстаграм-блозі колишній чоловік Ані Лорак показав вигляд з вікна свого житла. З нього відкривається гарна панорама на місто, видно зимовий сніжний пейзаж, на підвіконні ростуть кімнатні квіти.

Турецький чоловік Ані Лорак Мурат показав вигляд зі свого будинку в Києві
Турецький чоловік Ані Лорак Мурат показав вигляд зі свого будинку в Києві

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу з молодою нареченою подорожував по Європі. Вони взяли на новорічні канікули своїх дітей і відправились відпочивати в Швейцарію, потім у Францію, Іспанію і Італію. Дочка Ані Лорак Софія подружилась з мачухою і зведеною сестрою, тому відпочинок повністю вдався.

Нагадаємо, причиною розлучення співачки і турецького бізнесмена стало те, що чоловік спіймався на зраді. Одного разу Мурата папараці сфотографували за близьким спілкуванням з моделлю Яною Беляєвою, поки Лорак давала концерт.

Мурат Налчаджиоглу і його донька Софія знову вирушили в подорож
Турецький чоловік Ані Лорак Мурат показав вигляд зі свого будинку в Києві

Артистка не коментувала проблеми в шлюбі з обранцем, а в 2019 році несподівано подала на розлучення і розірвала шлюб з турком. Вони намагались зберегти сім’ю заради спільної дочки, але їм не вдалося налагодити відносини. Налчаджиоглу скоро знову одружиться, а Лорак не ділиться подробицями особистого життя.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.