Галкін залишив Пугачову з дітьми в Ізраїлі, а сам з молодою подругою вирушив у подорож Європою: “От запитай”

Відомий російський гуморист і пародист нещодавно поділився в особистому блозі кадрами з Європи. Знаменитість залишив дружину в Ізраїлі, поки сам подорожує до Парижу

2022 рік для родини Пугачової та Галкіна став вирішальним у їхній кар’єрі та навіть житті. Через виступ проти повномасштабної війни та осуд дій кремлівського режиму відомого російського пародиста та гумориста Максима Галкіна “забанили” в рідній країні, оголосивши його іноагентом. З міркувань власної безпеки та через переслідування хейтерів зіркова родина покинула терени росії.

Так, Алла Пугачова з чоловіком і дітьми вирішили залишитись жити в Ізраїлі. Втім, Максим Галкін продовжує працювати та виступати з концертами, тому й на новому місці проживання довго не затримується. Зараз російський гуморист подорожує з концертами Європою у супроводі загадкової помічниці.

Максим Галкін працює у Європі, поки Алла Пугачова живе в Ізраїлі
Максим Галкін працює у Європі, поки Алла Пугачова живе в Ізраїлі

Нещодавно на особистій сторінці відомого російського пародиста в соціальній мережі Інстаграм з’явилась нова публікація, в якій знаменитість повідомив про майбутній концерт у романтичному Парижі. За кадром було чути голос загадкової помічниці артиста. Максим Галкін попросив дівчину запитати в нього, де він буде 2 травня.

Залишаючись поза прицілом камери, вона спитала про те, що попросив гуморист. Максим Галкін, своєю чергою, відповів, що вже через декілька місяців він вирушить до романтичної столиці світу – Парижу. Там російський пародист планує виступити з концертом у залі “Зеніт”.

Особистість своєї загадкової помічниці відомий гуморист не розкрив, так само як і не показав, як вона виглядає.

У новому відео Галкін повідомив про майбутній концерт у Парижі
У новому відео Галкін повідомив про майбутній концерт у Парижі

Нагадаємо, що в лютому Максим Галкін подорожував Європою з сольними концертами. Кадрами з виступів артист раніше поділився в особистому блозі. Відомий російський гуморист і пародист зізнався, що залишився неймовірно задоволеним виступами та з нетерпінням чекає нової зустрічі з шанувальниками у квітні й травні.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.