Екс-дружина Остапчука відповіла, чому не показує, з ким поїхала на Мальдіви: тягне інтригу для колишнього

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк переживає розлучення на Мальдівах. Жінка відповіла, чому приховує, з ким поїхала на цей розкішний курорт.

Христина Горняк здобула популярність в Мережі, закрутивши роман з відомим українським телеведучим Володимиром Остапчуком. Спочатку вона стала його коханкою, заради якої він пішов з родини з двома дітьми, а потім офіційно вийшла за нього заміж. Але нещодавно стало відомо про розлучення зіркової пари. Про це здогадувались їх фанати і пізніше чутки отримали підтвердження. Офіційно коментарів Христина і Володимир не давали, однак їх оточення повідомило, що осінню 2022 року вони отримали документи про розірвання шлюбу.

Весілля Горняк та Остапчука
Екс-дружина Остапчука відповіла, чому не показує, з ким поїхала на Мальдіви

Незабаром з’ясувалось, що Остапчук вже знайшов собі нову кохану – 22-річну журналістку Катерину Полтавську. Пара почала жити разом і навіть натякнула на одруження. Горняк на прохання підписників якось це прокоментувати лише відмітила, що бажає екс-чоловіку щастя і не живе минулим, щоб шкодувати про щось.

Зараз блогерка відпочиває в розкішній віллі на Мальдівах і отримує багато запитань, з ким вона відправилась на такий дорогий відпочинок. Христина не спішить розкривати карти:

Дайте ще потримати інтригу. Не все одразу

, – відповіла жінка.

Екс-дружина Остапчука відповіла, чому не показує, з ким поїхала на Мальдіви
Екс-дружина Остапчука відповіла, чому не показує, з ким поїхала на Мальдіви

Екс-дружина Остапчука після розлучення переїхала в Австрію і часто подорожує. Підписники не розуміють, звідки у неї такі гроші, адже вона працює нотаріусом. Горняк не вважає доречним розкривати тему фінансів, але зазначає, що вона завжди вперто йде до мети і тому у неї є машина, квартира і можливості літати в інші країни. Також Христина зіналась, що дуже любить і приймає подарунки від чоловіків, які зазвичай дуже щедрі до неї.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!