Катя Репяхова показала чергову витівку Віктора Павліка і поскаржилася на його вік: “Старість – не радість”

Зіркове подружжя Віктор Павлік і Катя Репяхова знову опинилися у центрі уваги. Дівчина у своєму блозі показала чергову витівку свого немолодого чоловіка.

Віктор Павлік і Катя Репяхова – одна з найбільш обговорюваних пар в українському шоу-бізнесі. Справа в тому, що четверта дружина артиста молодша за нього аж на 29 років. Крім того, заради неї Павлік покинув свою третю дружину Лору Созаєву.

Не дивно, що Катю зараз постійно хейтять у Мережі та звинувачують у меркантильних намірах і в тому, що вона вийшла заміж “за діда”.

Незважаючи на критику у свій бік, Катя Репяхова активно веде свій Інстаграм-блог, де відверто розповідає про подружнє життя з Віктором Павліком, показує свої материнські будні та інше.

Так, нещодавно Катя показала, що накоїв її зірковий чоловік.

Віктор таке вичудив в Буковелі. Спочатку не хотіла вам взагалі розповідати. Те, що він зробив, дівчата якщо би бачили – бігли подалі

, – заінтригувала Катя.

Катя Репяхова показала чергову витівку Віктора Павліка і поскаржилася на його вік
Катя Репяхова показала чергову витівку Віктора Павліка і поскаржилася на його вік

Дівчина розповіла, що Віктор Павлік випадково поголив собі брови. Дівчина наголосила, що він просто недобачив та переплутав насадки на бритву, тож тепер залишився без брів.

Старість – не радість

, – підсумувала Репяхова.

Катя Репяхова показала чергову витівку Віктора Павліка і поскаржилася на його вік
Катя Репяхова показала чергову витівку Віктора Павліка і поскаржилася на його вік

Судячи з реакції Віктора Павліка, його самого геть не бентежить відсутність брів.

Нагадаємо, Катя Репяхова неодноразово відповідала на питання з приводу різниці у віці з чоловіком. Дівчина запевняє, що її зовсім не бентежить те, що Павлік набагато старший від неї. Крім того, дівчина вже встигла розвіяти чутки про те, що вона з Павліком лише через гроші. Катя запевняє, що заробляє більше за свого чоловіка. Репяхова має дохід від свого блогу, вона являється концертним директором свого чоловіка та відкрила власний інтернет-магазин дитячого одягу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.