Вся правда про здоров’я Андрія Данилка: чому артист переносить концерти і відмовляється коментувати свій стан

Український артист Андрій Данилко скасував свій концерт у Естонії, який мав відбутися 5 березня. Причиною цьому стали проблеми зі здоров'ям артиста.

Вже багато років поговорюють, що Андрій Данилко має серйозні проблеми зі здоров’ям. При цьому сам артист не бажає коментувати свій стан і уникає подібних питань в інтерв’ю.

Новини про серйозний діагноз Данилка ще 2 роки назад спростував його продюсер Юрій Нікітін. Чоловік розповів, що Данилко переживав серйозну депресію, через яку навіть поставив кар’єру Вєрки Сердючки на паузу. Також Андрій мав дуже серйозний розлад сну і не міг спати по декілька днів. Відомо, що артист проходив довготривале лікування, аби нормалізувати свій сон. Він довгий час лікувався як в Україні так і за кордоном. Втім не відомо, чи вирішив Данилко цю проблему, адже сам він не коментує своє здоров’я.

Андрій Данилко і Радміла Щоголева розсталися, не попрощавшись
Вся правда про здоров’я Андрія Данилка

Нещодавно Андрій Данилко знову змусив своїх прихильників хвилюватися за себе. Так, артист скасував концерт у Таллінні, який мав відбутися 5 березня. Сам співак не виходить на зв’язок зі своїми прихильниками, проте менеджер артиста пояснив, чому довелося відміняти виступ. Так, виявилось, що Андрію діагностували важку форму ларингіту – запалення слизової оболонки гортані. Менеджер артиста підкреслив, що хвороба досить складна і потребує серйозного лікування і повного голосового спокою, тож зараз Данилко просто фізично не може співати.

Менеджер співака також додав, що концерти тур Данилка по Європі не відміняється, а переноситься на декілька місяців.

Варто відзначити, що ларингіт Данилку діагностували ще 20 лютого, коли він був з концертом в Іспанії. Тоді Данилко дав концерт, незважаючи на хворобу. Данилко навіть вибачився перед глядачами за “хворий” голос і зізнався, що йому діагностували ларингіт.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.