Екс-дружина Олександра Кривошапка Тетяна Денисова згадала про своє минуле в Україні: “Хочеться повернутися”

Відома хореографиня та колишня дружина співака Олександра Кривошапка Тетяна Денисова після 24 лютого 2022 року виїхала в росію і мовчить про війну.

Тетяна Десинова – українська хореографиня, яка сім років сиділа в кріслі танцювального проєкту на СТБ “Танцюють всі”. З 2017 року жінка почала співпрацюватися з росією і зніматися в російському проєкті “Танцы”. При цьому Денисова продовжувала співпрацю з українськими телеканалами. Так, у 2022 році Тетяна отримала пропозицію від телеканалу СТБ стати членом журі у шоу “Танці. World of Dance” і з нею навіть було вже відзнято декілька випусків.

Денисова
Екс-дружина Олександра Кривошапка Тетяна Денисова згадала про своє минуле в Україні

Втім, після початку повномасштабної війни Тетяна Денисова виїхала з України в росію і ніяк не засудила дії російської влади. Зараз жінка будує кар’єру в країні-агресорці і, схоже, добре себе почуває.

Так, нещодавно на своїй сторінці в Інстаграм Тетяна Денисова опублікувала досить дивний допис. Хореографиня опублікувала відео-вирізку з проєкту “Танцюють всі”. Вона показала танцювальний номер, який колись ставила.

Люди вмирають від самотності.

Моя творчість давня … що творилося в тій душі зовсім ще молодої жінки?

Хочеться повернутися, обійняти її та врятувати.

, – підписала відео Тетяна Денисова.

Жінка натякнула, що переживала сильні емоційні переживання, коли ще жила в Україні. Схоже, тепер Тетяна Денисова знайшла свій спокій у країні-агресорці.

Варто відзначити, що колишні друзі Тетяни Денисової з України категорично з нею тепер не спілкується. Так, танцюрист Євген Кот, який багато років знімався разом з Денисовою в “Танцюють всі”, заявив, що викреслив цю особу із свого життя. Колишній чоловік хореографині Олександр Кривошапко теж відкрито засуджує її поведінку.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.