Алла Пугачова, Максим Галкін та їхні діти готуються залишити Ізраїль: немолода Примадонна цього не витримає

Російська співачка Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін переїхали в Ізраїль з росії, але вже готуються знову покидати свій новий дім, як повідомляють в оточенні пари.

В 2022 році звичне життя Алли Пугачової і Максима Галкіна назавжди перевернулося. Зіркове подружжя виступило проти війни та підтримало Україну, через що в росії вони впали в немилість, а гумориста навіть визнали іноагентом.

Пара прийняла рішення повністю розпрощатися з росією, закрити діючі там бізнеси, продати нерухомість та переїжджати і новим домом для них став Ізраїль. В ЗМІ писали, що Алла Борисівна вже навіть отримала ізраїльський паспорт, а їх діти Ліза і Гаррі ходять у школу.

Після життя в шестиповерховому замку Пугачова і Галкін влаштувались в більш сучасному будинку. У них триповерховий особняк з басейном і панорамними вікнами, знаходиться в курортному містечку Кесарія неподалік від столиці.

Алла Пугачова знайшла найдорожчу школу в Ізраїлі для Лізи і Гаррі Галкіних
Алла Пугачова, Максим Галкін та їхні діти готуються залишити Ізраїль

Тільки зіркове подружжя влаштувалось на новому місці, як преса поширила інформацію про те, що вони вже готуються до від’їзду з Ізраїлю. Причиною став вік Примадонни та середземноморський клімат, який згубно позначається на її самопочутті. З кінця квітня в Ізраїлі почнеться спека, тому співачці буде дуже непросто.

З посиланням на оточення Алли Борисівни латвійське видання пише:

Влітку в Ізраїлі просто нестерпно для непідготовленої людини, яка виросла в прохолоднішому кліматі, адже спека – це навантаження і на серці

Максим зараз знаходиться на гастролях в США, потім їде в Канаду і повертається до сім’ї, після чого на літо забере Аллу з дітьми в Латвію, Юрмалу, де живе їх близька подруга Лайма Вайкуле, яка мріє, щоб Галкін став новим президентом росії. Артистка слідкує за Володимиром Зеленським, який з розважальної сфери прийшов до президенства і організував потужну підтримку України західними партнерами, тому вона впевнена, що Максим може перейняти його досвід та зробити із загниваючої країни процвітаючу та мирну.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.