Настя Каменських розповіла всю правду про Потапа та виконавицю Gip C: ви будете ошелешені

Настя Каменських розвіяла чутки, які останнім часом не обговорював тільки лінивий. Виправдала свого чоловіка і попросила інших займатися розвитком кар'єри інакшим чином, адже на такому хайпі довго ніхто не протримається.

Гучний скандал вибухнув навколо Потапа чоловіка Насті Каменських, його колишня підопічна Gip C звинуватила продюсера в ганебній поведінці та зовсім не припустимих пропозиціях. Співачка опублікувала у своєму Інстаграмі зізнання, вона розказала про діалог, який відбувся між ними, проте розмова була зовсім не про робочі моменти.

Гучний скандал серед українських зірок
Гучний скандал серед українських зірок

Настя Каменських  відповіла на гучні заяви і зробила висновок, що будувати музичну  кар’єру чесним шляхом дуже складно, адже вони з Потапом доклали чимало зусиль для того, щоб бути впізнаваними та мати свою аудиторію, яка любить слухати їх творчість. А інші намагаються за допомогою хайпу побудувати собі дорогу на велику сцену, бо творчістю не вдається. За рахунок чужого ім’я та чужої слави собі роблять піар. Проте Настя відкрито заявила, що така позиція і такі методи ніяк не зможуть укріпити кар’єрні східці, бо це мало тривалий ефект, тому краще зайнятися своїм розвитком.

Зіркове подружжя: Настя Каменських та Олексій Потапенко
Зіркове подружжя: Настя Каменських та Олексій Потапенко

Нагадаємо, що раніше ширилися чутки про розлучення зіркової пари, після висловлювань колишньої підопічної Олексія, їх температура в повітрі лише піднялася. Всі довгий час чекали на пояснення або офіційні заяви, проте жодна зі сторін нічого не коментувала. Однак зовсім нещодавно Настя поставила крапку в цій історії і запевнила всіх, що вони з Потапом разом і розлучатися ніхто не буде. Каменських наголосила, що вона не грає на таких умовах і не збирається піднімати собі рейтинг, з’ясовуючи публічно ту чи іншу інформацію.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.