Оля Цибульська розповіла, де Дзідзьо та чим він займається: киця стала на його захист

Оля Цибульська заступилася за свого кума та змогла пояснити його раптове зникнення. Співачка розповіла, що він з таких, хто мовчки робить, а не просто пускає пусті балачки.

Останнім часом Дзідзьо зник з інформаційного простору та все рідше почав виходити на зв’язок. Проте дізнатися більше про артиста змогли в Олі Цибульської.  Вірна подруга та кума  Михайла Хоми завжди прийде йому на допомогу і пояснить українцям, куди ж зник її близький друг.

Дзідзьо
Українький співак Михайло Хома

Артистка розказала, що він нікуди не дівся, а навпаки активно допомагає Україні та ЗСУ. Постійно виступає на концертах та збирає кошти для потреб військових. Просто він більше робить, ніж говорить, бо чоловіків – триндичів у шоу-бізнесі вистачає, тому треба зберігати баланс, щоб всього було порівну. Навіть спілкувалися по телефону, обговорювали як в кого справи.

Роман Дзідзьо та Цибульської

Довгий час розпускали плітки про головну кицю українського шоу-бізнесу та лідера гурту Дзідзьо, начебто вони довгий час разом і намагаюся все приховати. А син співачки, то взагалі їх спільна дитина, бо Нестор дуже схожий на кума артистки.

Втім, чоловік вирішив припинити пусті балачки та нарешті розставити крапки над “і”. Співак наголосив, що в них тільки професійні стосунки, а ніяких любовних немає. Він захоплюється своєю кумою з точки зору її професійних вмінь, адже жінка всього досягла сама і кожного разу удосконалюється.

Саму Цибульську звинувачували в тому, що вона розлучниця і розбила зіркову родину, проте вона все заперечує і говорить, що втомилася слухати таку маячню. Їй почали прилітати погрози в соціальні мережі з фейкових сторінок.

Колеги по роботі: Оля Цибульська та Дзідзьо
Колеги по роботі: Оля Цибульська та Дзідзьо

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.