Ксенія Мішина розкрила секрет свого схуднення і розповіла, що треба їсти на ніч: ці продукти є у кожного

Відома українська акторка і перша "Холостячка" Ксенія Мішина нещодавно похвалилися результатами схуднення. Дівчині вдалося на 4 місяці схуднути на 8 кілограмів і повністю змінити своє тіло.

Ксенія Мішина сяє на телеекранах не так давно, але завжди в кадрі вона виглядає розкішно. Акторка має гарні риси обличчя, довге, сяюче волосся і струнку фігуру. Втім, після 24 лютого 2022 року через стрес і відсутність режиму Ксенія Мішина, як і багато інших жінок, набрали зайву вагу. Акторка миттєво на це зреагувала і вирішила привести себе в ідеальну фізичну форму і їй це вдалося. За 4 місяці Ксенії вдалося скинути 8 кілограмів і досягнути найкращої фізичної форми за все її життя.

Ксенія Мішина до та після схуднення
Ксенія Мішина до та після схуднення

Мішина не приховує, секрет її схуднення в регулярних заняттях спортом, а також у обмеженному харчуванні. Акторка не лише відмовилась від солодкого та борошняних виробів, а обмежила себе набагато більше. Так, Ксенія відмовилася від таких продуктів, як молоко, яєчні жовтки, слабосолона риба, твердий сир та інші продукти, які на перший погляд здаються корисними. Акторка їла максимально просту і малокомпонентну їжу: варені овочі, риба, яєчні білки, каші на воді та інше. Саме таке харчування допомогло Ксенії швидко скидати вагу.

Екс-холостячка Ксенія Мішина показала інтер'єр своєї квартири в Києві
Ксенія Мішина розкрила секрет свого схуднення і розповіла, що треба їсти на ніч

Нещодавно Ксенія Мішина у своїх Інстаграм-сторіс, відповідаючи на питання підписників, розкрила декілька своїх секретиків схуднення.

Так, на питання, що мотивує Ксенію харчуватися правильно, вона відповіла, що це власне відображення у дзеркалі. Також акторка розповіла, що зазвичай вона їсть на вечерю. Так, для останнього прийому їжі Мішина обирає кисломолочний сир, або овочі з рибою.

Ксенія Мішина розкрила секрет свого схуднення і розповіла, що треба їсти на ніч
Ксенія Мішина розкрила секрет свого схуднення і розповіла, що треба їсти на ніч

До слова, після того, як Ксенія Мішина продемонструвала публіці результати свого схуднення, вона зіткнулася, як з захопленням так і з хейтом. Так, частина її шанувальників вважають, що Ксенія занадто схудла і втратила власну жіночність та привабливість. Та сама Мішина спокійно реагує на подібні коментарі. Акторка запевняє, що їй дуже подобається те, як вона зараз виглядає, а це – найголовніше.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.