Нова перемога Клопотенка або боротьба за звання кращого шефа: який конфлікт трапився між Ектором та Євгеном

Євген Клопотенко поділився цікавими деталями і розповів, що його заблокував в Інстаграмі один із суддів МастерШеф. Для нього це своєрідна перемога та успіх. Він тепер реальний переможець.

Яскравий учасник та переможець “МастерШеф” Євген Клопотенко поділився ще однією перемогою після якої він вважає себе справжнім красенем. Нещодавно шеф-кухар відвідав подкаст на якому поділився цікавою історією.

Ектор Хіменес-Браво заблокував переможця 5 сезону в Інстаграмі, чому він це зробив наразі невідомо. Євген у свою чергу розцінює це, як своєрідний успіх.

Євген Клопотенко поділився цікавою історією: які ж у нього насправді стосунки з Ектором
Євген Клопотенко поділився цікавою історією: які ж у нього насправді стосунки з Ектором

Клопотенко на проєкт намагався потрапити ще в першому сезоні, але йому не вдалося пройти навіть передкастинг, адже ніхто з продюсерів не повірив його нещасній історії кохання. Проте згодом під час одного з фестивалів, де майбутній шеф продавав конфітюр, його помітила кастинг-менеджер передачі і покликала використати свій шанс ще раз. Він погодився і зміг виграти це шоу.

Євген Клопотенко став єдиним українцем, який потрапив до відомого рейтингу The World’s 50 Best Restaurants і його додали до списку переліку професіоналів, які мають вплив на розвиток гастрономії. Старання нашого українця не були марними, адже він виконував важливу місію і популяризував українську кухню у світі.

Як переможець кулінарного проєкту допомагав теробороні
Як переможець кулінарного проєкту допомагав теробороні

На початку повномасштабного вторгнення він зі своєю командою активно  допомагав теробороні, вони готували близько 1500 порцій щодня для наших захисників. Також шеф-кухар розповідав, що активно підтримував зв’язок з міжнародними компаніями, які були готові допомагати українцям. Давав інтерв’ю та всім розказував, що відбувається насправді в нашій країні, адже мав зв’язок з іншими колегами із-за кордону. Відкривав для іноземців українську кухню та знайомив з нашими традиціями.

Популярне

Схожі статті

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.