Гурт “Антитіла” на чолі з Тарасом Тополею анонсував концерт в українському Криму: вже у серпні

Артисти, які захищали Україну на фронті, вірять, що зовсім скоро Крим буде деокупований. "Антитіла" анонсували власний концерт у Ялті на літо 2024 року.

Український гурт “Антитіла” на чолі зі співаком Тарасом Тополею здивували своїх прихильників анонсом нового концерту. Так, на сайті музикантів розпочався продаж квитків на концерт гурту у Ялті 23 серпня 2024 року. Виступ запланований на стадіоні “Авангард” і “Антитіла” запевняють, що це буде перше велике шоу в українському Криму.

“Антитіла”. Ялта. Літо 2024 року! Так, вам не здалося. “Антитіла” оголошують концерт у Криму. В українському Криму.

, – заявили музиканти.

Гурт Антитіла на чолі з Тарасом Тополею анонсував концерт в українському Криму
Гурт Антитіла на чолі з Тарасом Тополею анонсував концерт в українському Криму

Варто відзначити, що Тарас Тополя та музиканти гурту “Антитіла” після початку повномасштабної війни в Україні стали одними із небагатьох представників шоу-бізнесу, які пішли захищати Батьківщину на полі бою. Тарас Тополя і музиканти з “Антитіл” були у складі 130 Батальйону ЗСУ та виконували обов’язки бойових медиків та водіїв і евакуювали поранених бійців з поля бою.

Гурт Антитіла півроку боронили країну на полі бою

“Антитіла” служили 6 місяців після чого залишили поле бою. Відомо, що чоловіки продовжують  нести службу в рядах 130 Батальйону ТРО, але брати пряму участь у бойових діях вони не будуть.

Втім, гурт “Антитіла” продовжують боротися вже на інформаційному фронті. Вони мають благодійний фонд, який займається матеріальним забезпеченням військових ЗСУ. Також, гурт їздить з благодійними концертами по країнах Європи, а зібрані кошти передають на потреби України. Крім того, Тарас Тополя взявся допомагати дітям, чиї батьки так і не повернулися з війни. Чоловік запевнив, що його благодійний фонд буде займатися матеріальним забезпеченням таких дітей.

Таке рішення Тарас прийняв після того, як на власні очі побачив, як війна забирає батьків у дітей, а він же сам – батько трьох дітей. У Тараса є двоє малолітніх синів і 2-річна донечка, яких він не бачив вже дуже довгий час. Дружина співака Олена Кучер після початку повномасштабної війни виїхала з дітьми до США.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.