Анатолій Білий пішов проти течії: російський актор підтримав Україну та покинув свою рідну країну

Російський актор відрікся від своєї країни. Не дивлячись, на весь гнів від якого він потерпає, Анатолій Білий підтримав Україну та виїхав з росії.

Відомий російський артист театру та кіно Анатолій Білий, який до речі, має вінницьке коріння, не підтримав росію та засудив повномасштабне вторгнення на територію України. Керуючись поняттями професійної честі, він не зміг далі продовжувати жити так, ніби нічого не відбувається. Чоловік зіграв свої останні спектаклі та пішов взагалі звідусіль.

Анатолій Білий підтримав Україну та покинув росію
Анатолій Білий підтримав Україну та покинув росію

Артист розповідав, що мав надію, що він може впливати на душі та свідомість інших, проте вони виявилися марними, адже більшість підтримали війну і він зрозумів, що безсильний. Подейкують, що Анатолій Білий був у Німеччині, він приїхав з виставою “Я тут”, яка заснована на реальних подіях.

Особисте життя актора

Вперше Анатолій одружився в молодому віці на Марині Голуб. Жінка була старша за майбутню зірку, але пару це не зупинило і вони прожили 11 щасливих років подружнього життя. Проте згодом все-таки прийняли рішення розлучитися.

Російський актор з першою дружиною Мариною, яка була старша за нього на 15 років
Російський актор з першою дружиною Мариною, яка була старша за нього на 15 років

Марина та Анатолій після розриву стосунків, довгий час не спілкувалися, навіть намагалися не пересікатися, але в кінці літа 2012 року, їм вдалося знайти спільну мову. Проте трапився нещасний випадок і жінка восени того ж року, загинула в автокатастрофі.

Другою дружиною Білого стала дизайнерка Інеса Москвичева, яка народила актору первістка Максима, а пізніше – донечку. Відомо, що в жінки є донька від першого шлюбу, яку вони виховують разом з актором.

Анатолій Білий та його кохана дружина Інеса Москвичева
Анатолій Білий та його кохана дружина Інеса Москвичева

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.