Дмитро Комаров розсекретив слабкість президента: Володимир Зеленський показав фото на заставці свого телефону

Мандрівник Дмитро Комаров зміг дізнатися про слабкість президента України Володимира Зеленського. Це не дружина, проте він завжди чекає на її дзвінок. Ви будете здивовані, коли побачите це.

Відомий мандрівник та ведучий Дмитро Комаров відзняв авторський проєкт “Рік” про 365 днів повномасштабної російської агресії. Журналіст збирав цей матеріал із самого початку повномасштабного вторгнення.

Відомий мандрівник Дмитро Комаров зміг поспілкуватися з  президентом України
Відомий мандрівник Дмитро Комаров зміг поспілкуватися з президентом України

Комаров був одним з перших, хто зміг побачити всі звірства сусідів на власні очі. Йому вдалося потрапити до щойно звільнених Бучі, Ірпеня та Гостомеля.

Журналіст зміг поспілкуватися з різними представниками влади і виключенням не став президент України. Напружені розмови та серйозні обличчя відразу змінилися на теплу посмішку, коли Дмитро запитав у Володимира Зеленського, хто стоїть в нього на заставці в телефоні. Президент з особливим теплом на ніжністю розповів, що на шпалерах зображені діти. З посмішкою додав, що завжди чекає на дзвінок своєї дружини Олени.

Дмитро Комаров зміг дізнатися, що стоїть на заставці в телефоні Володимира Олександровича
Дмитро Комаров зміг дізнатися, що стоїть на заставці в телефоні Володимира Олександровича

Історія кохання Володимира та Олени Зеленських

Майбутнє подружжя познайомилося ще в школі і до цих пір залишаються вірні один одному. Володимир розповідав, що закохався, як тільки її побачив, а от майбутня дружина взагалі не пам’ятає першої зустрічі.

Олена мала стосунки з іншим хлопцем, проте Зеленський не здавався і зміг добитися дівчину. Відомо, що пара зустрічалася вісім років і тільки тоді вони одружилися. Вони не поспішали та і сама перша леді ніколи не вважала стосунки без штампа в паспорті неповноцінними.

У президентської родини є двоє дітей – донька Олександра та син Кирил.

Президентська родина в повному складі
Президентська родина в повному складі

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.