Молода дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська поскаржилася на дорогу їжу на Кіпрі: “Три виноградини”

Молода обраниця відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська побувала разом із ним на Кіпрі. Катю не влаштовують місцеві ціни та їжу.

Телеведучий Володимир Остапчук після 24 лютого 2022 року виїжджає з України тільки на благодійні заходи, на яких збираються кошти для українців та українських захисників. Нещодавно шоумен був в Канаді, де крім роботи встиг провести час зі своїми дітьми від першого шлюбу з Оленою Войченко. Колишня дружина Остапчука виїхала в Канаду з початком війни, забравши з собою дочку Емілію і сина Евана-Олександра, тому бачитись з ними Володимир тепер практично не має можливості.

Після Канади телеведучий вирушив на Кіпр через Варшаву, де його чекала молода обраниця Катерина Полтавська. Там Остапчук прийняв участь у благодійному заході від фонду “Майбутнє – дітям” при підтримці Міністерства молоді та спорту. Володимир особисто поспілкувався з першою леді Кіпру, яка його навіть впізнала.

22-річна дружина Володимира Остапчука розсекретила імена майбутніх дітей
Молода дружина Остапчука Катя Полтавська не задоволена цінами на їжу на Кіпрі

Після роботи шоумен разом з коханою трохи відпочив. Зіркова пара ні в чому собі не відмовляє і на цей раз в своєму Інстаграм-блозі Катерина Полтавська похизувалася тарілкою з сезонними фруктами, яка не вразила її своїм вмістом, але вразила ціною.

Як вам тарілка з сезонними свіжими фруктами за 7 євро? Яблука за 280 грн. Справедливості заради: були ще три виноградини

, – поділилась Катя.

Молода дружина Остапчука Катя Полтавська не задоволена цінами на їжу на Кіпрі
Молода дружина Остапчука Катя Полтавська не задоволена цінами на їжу на Кіпрі

Вже скоро Володимир і Катерина повернуться в Київ, пара живе в елітномк ЖК “Тетріс-Хол”.

Нагадаємо, Полтавська ймовірно стала третьою дружиною Остапчука, який восени 2022 року таємно розлучився з Христиною Горняк. Ця жінка розлучила телеведучого з першою дружиною Оленою Войченко, через що він втратив можливість бачитися з дітьми.

З Катериною Володимир познайомився на одному з публічних заходів та потім написав їй у соцмережах. Не зважаючи на 16-річну різницю у віці, між закоханими все добре і вони не зважають на вік та засудження оточуючих.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.