Даша Квіткова після розлучення пустилася берега: сина залишила на бабусю, а сама в бікіні засмагає у Флориді

Відома українська блогерка та учасниця "Холостяка-9" показала свіжі фотографії, зроблені на пляжі у Флориді. Знаменитість вирішила відпочити за кордоном

Відома українська блогерка та бізнесвумен Даша Квіткова на початку року розлучилась зі своїм чоловіком, втім засмучуватись навіть не планує. Знаменитість повідомила, що вирушила на зустріч до своєї подруги, з якою дуже давно не бачилась. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка розповіла, що захотіла відпочити від буденних справ і перезавантажитись.

Даша Квіткова розповіла своїм шанувальникам, що з її сином Левом сидітиме бабуся, поки вона поїхала на відпочинок у США. Вперше за рік зіркова мама вирішила виділити час тільки для себе. Ба більше, блогерка зізналась, що вона вперше в житті залишає свого сина одного так надовго.

Даша Квіткова виїхала з України та полетіла відпочивати за кордоном
Даша Квіткова виїхала з України та полетіла відпочивати за кордоном

У своєму блозі Даша Квіткова опублікувала фотографії з відпочинку. Одразу після прибуття до Флориди, де зірка й запланувала зустріч із давньою подругою, вона пішла на пляж. Знаменитість показала стильний образ, в якому засмагала на узбережжі у сонячному штаті Америки.

Даша Квіткова обрала доволі стильне чорне бікіні, яке підкреслило її ідеальну фігуру. Знаменитість також звернула увагу, що використовує спеціальну захисну олію для безпечної засмаги. Так, шкіра блогерки вже встигла набути неймовірного відтінку.

Блогерка Даша Квіткова показала фотографії з відпочинку на пляжі у Флориді
Блогерка Даша Квіткова показала фотографії з відпочинку на пляжі у Флориді

Нагадаємо, що на початку цього року стало відомо про розлучення однієї з найвідоміших зіркових пар. Даша Квіткова та Нікіта Добринін, які познайомились на телепроєкті “Холостяк-9” перебували у щасливому шлюбі, втім у певний момент усвідомили, що в них різні шляхи. Знаменитості розповіли, що вирішили розлучитись, втім залишились у теплих стосунках, адже виховують спільного сина Лева.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін були однією з найміцніших пар за історію реаліті-шоу “Холостяк”. Ба більше, знаменитості стали єдиними, хто після фіналу проєкту зіграв весілля та завів спільну дитину. Зірки для багатьох були прикладом гармонійних стосунків, тому їхнє розлучення стало прикрою новиною для шанувальників. Нині колишні закохані залишаються самотніми.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.