10 років коми: дочка 49-річної Юлії Висоцької і 85-річного Андрія Кончаловського забрала славу молодшого брата

Зіркове подружжя Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський мають двох спільних дітей. Незважаючи на те, що діти вже дорослі, публіка практично нічого не знає про зіркових спадкоємців.

85-річний режисер Андрій Кончаловський за своє життя змінив не одну дружину і являється батьком сімох дітей. Вже майже 25 років чоловік перебуває у шлюбі з акторкою і телеведучою Юлією Висоцькою. Вони мають двох спільних дітей: Машу, якій зараз 24 роки і Петра, якому 20 років.

Хоча за останні 10 років про Машу Кончаловську не було жодної офіційної звістки, дівчина досі являється предметом для обговорення публіки. У 2013 році дівчина разом зі своїми батьками і братом потрапила у ДТП у Франції і отримала важкі травми, через що її ввели в стан медикаментозної коми. У цьому стані дівчина перебуває вже 10 років, а зіркові батьки відмовляються відключати її від апаратів і вірять в те, що рано, чи пізно вона прокинеться.

Чому Юлія Висоцька мовчить про свою доньку Машу Кончаловську
Що відомо про дорослих дітей Висоцької і Кончаловського

Марії пророкували велике майбутнє, адже вона успадкувала від батьків акторський талант. Ще у ранньому віці дівчинка дебютувала у двох кінокартинах свого батька, а також регулярно з’являлася у кулінарному шоу своєї мами “Їмо вдома”. Вже тоді глядачі бачили, як вільно і легко почувається маленька Маша перед камерами. Дівчинка росла дуже харизматичною і талановитою.

Після трагедії, що трапилась з Машею, розрадою для батьків став їхній син Петро. При цьому зіркові батьки деякий час приховували сина від публіки. Та коли хлопець подорослішав, він час від часу почав з’являтися на світських заходах разом з Висоцькою і Кончаловським.

Що відомо про дорослих дітей Висоцької і Кончаловського

Коли, вже дорослий Петро вперше вийшов в світ з батьками, публіка відмітила, що хлопець виріс не схожим ні на матір, ні на батька. Петро Кончаловський виріс копією свого знаменитого дядька Микити Михалкова.

Як виглядає син Юлії Висоцької і Андрія Кончаловського
Як виглядає син Юлії Висоцької і Андрія Кончаловського

Та хлопець вирішив не йти по стопах своїх зіркових батьків і обрав для себе зовсім інших шлях, не пов’язаний ні з кіно, ні з шоу-бізнесом. Петро Кончаловський вирішив бути архітектором і зараз навчається на цій спеціальності в одному з московських університетів.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.