Влад Яма словами Святослава Вакарчука порекомендував всім відпочити на острові Крит: “Місце сили”

Відомий український хореограф Влад Яма, якого звинувачують у втечі з України, порекомендував відпочинок на острові Крит. Для нього особисто це місце сили.

З 2022 року Влад Яма став одним із тих в списку українських знаменитостей, яких засуджує народ. Справа в тому, що в перший же день 24 лютого 2022 року він одразу ж разом з дружиною і сином виїхав за кордон. Він запевняє, що покидав Україну ще до того, коли кордони для чоловіків закрилися.

Хореограф з сім’єю оселився в Маямі. Публіка та навіть деякі зіркові колеги Ями впевнені, що він не планує повертатись назад. В своєму Інстаграм-блозі Влад часто показує свої будні, а також волонтерську діяльність: не зважаючи на шквал критики, танцівник приймає участь в благодійних заходах та завдяки ним передає кошти для ЗСУ.

Влад Яма словами Вакарчука порекомендував всім відпочити на острові Крит
Влад Яма словами Вакарчука порекомендував всім відпочити на острові Крит

Влад Яма не реагує на засудження та не пояснює свій вчинок. Попри все він продовжує активно вести особистий блог в Мережі. На цей раз він поділився рекомендацією, де б відпочити:

2021. Це Греція, острів Крит. Наше “місце сили” колись. Однозначно рекомендую, коли настане день…

– написав Яма під особистим фото на березі моря, закінчивши речення словами з пісні Вакарчука.

Влад Яма словами Вакарчука порекомендував всім відпочити на острові Крит
Влад Яма словами Вакарчука порекомендував всім відпочити на острові Крит

Вочевидь, такі рекомендації зовсім не на часі, але хореграф не зміг відмовитись від того, щоб підвищити активність на своїй сторінці та опублікував провокаційний знімок.

Нагадаємо, поведінка Влада Ями викликала неоднозначну реакцію серед інших зірок українсього шоу-бізнесу. Телеведучий Юрій Горбунов зізнавався, що з точки зору захисту сім’ї він не засуджує танцівника, однак як патріот і українець він би не зміг так вчинити. На його думку, Влад Яма вже не повернеться назад і будуватиме життя надалі в США. Ігор Кондратюк не вважає вчинок хореографа геройським, як і тисяч інших чоловіків, які вчинили так само, але продюсер зазначив, що Влада є за що поважати і треба дати йому можливість самому пояснити причини своєї втечі.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.