Решетнік нарвався на критику через хизування відпочинком в Італії разом з дружиною: “Тільки народ дратуєте”

Відомий український ведучий і головний Купідон країни неабияк розбурхав мережу. Знаменитість поїхав до Італії, але підписники не оцінили відпочинку зірки за кордоном

Відомий український шоумен, телеведучий і головна зірка всіх сезонів романтичного шоу “Холостяк” Григорій Решетнік, крім усього перерахованого, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно знаменитість розмістив на своїй сторінці кадри, зроблені в Італії, куди поїхав відпочивати з дружиною Христиною. Зіркова пара замилувала романтикою та ідилією в стосунках.

Втім, новину про те, що ведучий нині перебуває у Римі, оцінили не всі його підписники. Так, чимало користувачів мережі зазначили, що хизуватись подібним нині – не на часі. Крім того, підписники Григорія Решетніка поцікавились, як йому вдалось виїхати, коли для чоловіків діє заборона на перетин державного кордону.

Відомий ведучий Григорій Решетнік і його дружина Христина вирушили на відпочинок до Італії
Відомий ведучий Григорій Решетнік і його дружина Христина вирушили на відпочинок до Італії

Втім, Григорій Решетнік не став відмовчуватися та відповідь на критику шанувальників. Знаменитість пояснив, що цим відео він не ображає ані громадян, ані військових. Ба більше, ведучий зауважив, що він активно займається волонтерством і благодійністю, тому може спокійно собі дозволити трішки відпочити.

Хоча Решетнік сам не пояснив, як виїхав за кордон, за нього це зробили його підписники. Дехто з користувачів мережі зазначив, що знаменитість є батьком трьох неповнолітніх дітей, тому, згідно з чинним законодавством, ведучий може виїжджати за межі країни під час воєнного стану.

Коментарі до нової публікації відомого ведучого Григорія Решетніка
Коментарі до нової публікації відомого ведучого Григорія Решетніка

Нагадаємо, що відомий український ведучий давно й щасливо одружений зі своєю коханою дружиною Христиною. Разом зіркове подружжя виховує трьох дітей – усі сини. Під час повномасштабної війни зіркова пара неодноразово ставала фігурантом скандалів, адже фанати критикували їх за нібито хизування розкішним життям.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.