Ектор Хіменес-Браво розповів, як хвороба назавжди змінила його зовнішність: “Я не здогадувався, був як усі”

Відомий український кулінар і ресторатор колумбійського походження розповів про вади здоров'я, які раніше не давали йому нормально жити. Хвороба назавжди змінила зовнішність зірки

Ектор Хіменес-Браво починав свою кар’єру далеко за межами України, втім із часом став одним із найпопулярніших українських кулінарів та рестораторів. Знаменитість вже багато років є впізнаваним на телебаченні обличчям, втім, зізнався чоловік нещодавно, раніше він собі зовсім не подобався. В інтерв’ю для шоу “Неймовірна правда про зірок” зірка зауважив, що донедавна мав проблеми зі здоров’ям, які спричинили появу надмірної ваги.

Хіменес-Браво зазначив, що найбільше він собі подобається саме зараз, адже через роки негараздів нарешті зміг повернути собі ідеальну спортивну форму. В інтерв’ю кулінар пригадав, що раніше був занадто сильно зайнятий кар’єрними питаннями, через що не звертав увагу на власне самопочуття та зовнішній вигляд.

Ектор Хіменес-Браво розповів, що раніше мав зайву вагу
Ектор Хіменес-Браво розповів, що раніше мав зайву вагу

Знаменитість пригадав один із походів до лікаря. Тоді фахівець його попередив – якщо той не припинить всю увагу звертати виключно на роботу, то його стан здоров’я лише погіршуватиметься. Ектор Хіменес-Браво вчасно почав піклуватись про власне самопочуття, в результаті чого йому таки вдалось позбутись від захворювання та повернути собі ідеальну форму.

“У мозок не поступала достатня кількість кисню. Почалися проблеми з печінкою. У мене було ожиріння, я не здогадувався, був як усі… Коли це зі мною сталося, я змінив свій стиль життя”, – поділився Ектор Хіменес-Браво.

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво розповів про проблеми зі здоров'ям
Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво розповів про проблеми зі здоров’ям

Кулінар розповів, що одразу почав відвідувати спортивну залу та сів на спеціальну дієту. Знаменитість зауважив, що віднині може спокійно ділитися своїми пікантними кадрами, а також йому подобається відображення у дзеркалі. Разом з лікарем відомому ресторатору вдалось вирішити проблеми, які його спіткали, тому тепер він має не лише привабливий зовнішній вигляд, але й відмінне здоров’я.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.