Від Остапчука не відстає: Христина Горняк зізналася, що будує нові стосунки і розповіла про коханого чоловіка

Колишня дружина шоумена Володимира Остапчука вже відпустила попередні стосунки і вирішила жити далі. Нотаріусиня зізналася, що наразі закохана у іншого чоловіка.

Христина Горняк – друга дружина відомого українського телеведучого і шоумена Володимира Остапчука. Саме через неї колись телеведучий покинув свою першу дружину Олену Войченко і двох маленьких дітей. Не встиг Остапчук розлучитися з Войченко, як вони з Горняк вже зіграли розкішне весілля в одному з київських ресторанних комплексів.

Вся правда про короткотривалий шлюб Володимира Остапчука і Христини Горняк
Христина Горняк зізналася, що будує нові стосунки і розповіла про коханого чоловіка

Та побудувати щастя на чужому нещасті Христині так і не вдалося. Через 1,5 роки після їхнього весілля стало відомо, що пара розлучилася. При цьому Горняк і Остапчук домовилися не виносити на публіку причину їхнього розбрату. Та прихильники Остапчука вже й самі здогаласися, що причиною розлучення стала інша жінка. Справа в тому, що Остапчук почав жити з 22-річною Катериною Полтавською ще коли навіть не розлучився офіційно з Горняк.

А от сама нотаріусиня довгий час не могла оговтатися після розлучення. Жінка навіть взяла паузу у своїй роботі і почала жити на 2 країни: Україну і Угорщину. Христина Горняк неодноразово зізнавалася, що їй дуже важко далося розлучення. Та, схоже, жінка вже оговталася після розставання з Остапчуком і продовжила жити повноцінно життя. Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Христина зізналася, що вже будує стосунки з новим чоловіком і майже в нього закохалася.

Не знаю, що з того вийде, чи не вийде, та підтримку я отримую від нього зараз колосальну, що не може не радувати.

, – розповіла Горняк.

Христина Горняк зізналася, що будує нові стосунки і розповіла про коханого чоловіка
Христина Горняк зізналася, що будує нові стосунки і розповіла про коханого чоловіка

До слова, зараз Христина Горняк проходить ретельне обстеження у лікарні, адже їй попередньо поставили серйозний діагноз. Жінка зазначила, що розповість про подробиці своєї хвороби лише після офіційного підтвердження діагнозу. При цьому Христина зізнається, що проблема серйозна і у її житті зараз дуже складний період.

Нагадаємо, зараз Володимир Остапчук будує стосунки з дівчиною, яка молодша за нього на 16 років. Чоловік запевняє, що 22-річна Катя, не дивлячись на її юний вік, дуже мудра і розумна жінка.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".