Сам вміє та інших навчає: Остапчук задумався про запуск курсу – “Як розлучитись, щоб не заплатити ні копійки”

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук заговорив про запуск нового навчального курсу. Зірка розповість про тему, з якою знайомий, як ніхто інший в шоубізнесі

Володимир Остапчук, відомий український телеведучий і шоумен, веде неймовірно активне та цікаве особисте життя. У свої 38 років він був одружений двічі, а нині шанувальники підозрюють, що чоловік встиг одружитись вже і зі своєю новою дівчиною Катериною Полтавською. Хай там як, але в українському шоубізнесі Остапчук є одним із тих, хто чудово знає все про розлучення. Це вже неодноразово ставало темою для гострих жартів.

Так, наприклад, нещодавно у мережі знову поговорили про те, що відомому ведучому й шоумену вже час ділитись своїми “цінними знаннями” з шанувальниками. Популярний український блогер Гонковський розповів на своїй Інстаграм-сторінці історію, яка спершу ввела його в ступор. Знаменитість зазначив, що до нього звернулись із питанням, коли ж він з Остапчуком запустить свій курс. Товариші в розмові з блогером здивувались темою, яку обрали зірки, втім відзначили, що вона є доволі креативною.

Відомий український блогер розповів про історію, яка нещодавно ввела його в оману
Відомий український блогер розповів про історію, яка нещодавно ввела його в оману

Виявляється, у мережі відшукали відео, на якому відомий український блогер і телеведучий Володимир Остапчук розповів про те, що йому запропонували запустити власний курс на тему: “Як розлучитись, щоб не заплатити ні копійки”. Ймовірно, над шоуменом так вирішили пожартувати на тлі його останнього таємного розлучення з Христиною Горняк.

Ведучий знайшов, як віджартуватись у відповідь на такий “підкол” і зауважив, що краще запустить спеціально для свого друга, блогера Гонковського, курс про те, як правильно одружуватись із жінками. Хай там як, але такий жарт точно сподобався шанувальникам Володимира Остапчука й тим, хто в курсі про його ситуацію з постійними розлученнями.

Володимир Остапчук у свої 38 років двічі розлучався з жінками після років шлюбу
Володимир Остапчук у свої 38 років двічі розлучався з жінками після років шлюбу

Нагадаємо, що вперше знаменитість одружився багато років тому. Його обраницею стала Олена Войченко, з якою він має двох спільних дітей. 2020 року зіркова пара розлучилась. Тоді ж Володимир Остапчук зробив пропозицію Христині Горняк. Незадовго після закохані відгуляли весілля та жили разом два роки – восени торік вони оформили розлучення.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.