Могилевська, Вінницька та Руслана: в кого з українських знаменитостей немає дітей у 40+ та в чому причина

В сучасному світі все більше набуває популярності тренд пізнього материнства. Зараз нікого не здивує поява на світ діток в 40+, а то і пізніше. Та все частіше можна зустріти людей, які навіть у пізньому віці не відчули щастя материнства.

Це стосується всіх жінок, але зірки – окрема тема. З появою малюка їм таки є що втрачати. На час вагітності та перших років життя дитини артистки можуть втратити свою важко здобуту популярність серед прихильників, адже бути забутим – чи не найбільший страх серед артистів. Є і ті, які просто не бажають змінювати свій звичний ритм життя. Тому багато з них так і не наважується на цей відповідальний крок.

Сьогодні поговоримо про вітчизняних жінок-артистів, яким далеко за 40, але вони так і не наважились чи з якихось причин не змогли відчути радість материнства.

Альона Вінницька

Альона Вінницька
Альона Вінницька

Колишня “ВІА Гра” досі залишається у прекрасній формі, хоча їй, на секундочку, вже 48 років. З них 28 років вона перебуває у шлюбі з музикантом Сергієм Большим, проте поповнення у родині не очікується. Раніше в одному з інтерв’ю співачка поділилася, що готова до цього та сподівається, що найближчим часом це станеться:

“У мене є така готовність, незважаючи ні на що. І я все ж таки думаю, що і в цьому сенсі вищі сили, Всесвіт все ж таки зроблять ще одне диво і це станеться”

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Співачка двічі розлучена, проте зараз перебуває у стосунках і дуже щаслива. Зірці 47 років, і з дітками у неї все ще не складається. Якось Наталя зізналася, що з першим чоловіком дуже хотіли дітей, та Помаранчева революція і стреси з цього приводу зруйнували її шлюб та бажання народити дитину. З другим чоловіком пара також задумувалась про дітей, але знову якось не склалося (в той час Наталя брала активну участь у проекті “Танці з зірками” і їй довгий час приписували роман з хореографом Владом Ямою). Після повномасштабного вторгнення співачка зі своїм коханим опікується дитбудинком в Умані, в якому знаходиться 43 дитини.

“Коли я приїжджаю до них, вони зустрічають мене з криками: “Мамо!”. Тому у мене 43 дитини, яким ми даємо все, що є в наших силах – їжу, одяг, ліки, підтримку”

Проте бажання мати власних дітей зірка ніколи не приховувала і зізнавалася, що хоче народити одного, двох, а може і трьох дітей.

Руслана

Руслана Лижичко
Руслана Лижичко

В сімейному житті у співачки все стабільно. Вже 28 років Руслана заміжня за своїм продюсером Олександром Ксенофонтовим. У своїх інтерв’ю артистка озвучувала, що народження дитини було і є її найбільшою мрією, а особливо для чоловіка Олександра, просто з якихось причин не виходило:

“Просто у нас не виходило – по-різному. І сильна виснаженість організму – якщо ти сильно виснажена, тобі природа не дасть завагітніти. Вона прекрасно розуміє, що у тебе немає того потенціалу, який потрібен для бебі”

Недавно артистці виповнилося 50 років! Проте вона, як і раніше, у відмінній формі, з шикарним довгим волоссям та неймовірною енергією в душі.

У кожного своя доля. І всьому свій час. Ми щиро бажаємо всім зіркам здійснити свою заповітну мрію та стати ще щасливішими!

Популярне

Схожі статті

Переможець Євробачення 2024: яке місце посіла Україна та хто вирвався у трійку лідерів? Список фіналістів

Ось і відгримів фінал головного щорічного свята європейської музики, що завжди викликає велику зацікавленість серед глядачів з усього світу. І інтрига: хто став переможцем — відкрита!

Ольга Фреймут в черговий раз хотіла повчити етикету українців, але вийшло навпаки: леді так не роблять

Нещодавно Ольга Фреймут спробувала повернути свою популярність, демонструючи діяльність в Інстаграм. Вона намагалася навчити глядачів правилам етикету, але відповідь, яку отримала, була несподіваною.

З ними відчуваємо себе на сьомому небі. Тістечка “Еспресо”: ранкова кава з ними — наш щоденний ритуал

Починати свій день з ароматної кави та смачних тістечок "Еспресо" — це більше, ніж лише ритуал. Це справжнє мистецтво насолоди, яке відкриває нові горизонти смаку та надає енергії на весь день.