“Життя закінчується”: екс-дружина Остапчука розповіла про невтішний діагноз, який їй поставили в Україні

Відома українська блогерка та колишня дружина Володимира Остапчука назвала свій діагноз, про який розповідала раніше. Зірка зізналась, що може залишитись без нирки

Не так давно відома українська блогерка Христина Горняк розповіла, що її спіткала неприємна хвороба. Спершу знаменитість вирішила не розкривати подробиці свого захворювання, втім зазначила, що все серйозно – саме так повідомили їй лікарі. Тепер колишня дружина Володимира Остапчука вирішила розкрити подробиці.

На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Христина Горняк повідомила, що має проблеми з нирками. В українській лікарні блогерці поставили діагноз – гідронефроз 4 ступені, атрофія лоханок лівої нирки. За словами знаменитості, у Києві їй одразу заявили, що потрібно видаляти нирку. Тоді, зізнається Христина Горняк, її моральний стан був жахливим.

“Після цих слів я просто впала на самий низ емоційно, як тільки може впасти людина. Я плакала і думала, що все, я буду вмирати, що життя закінчується”, – поділилась спогадами Христина Горняк.

Колишня дружина Володимира Остапчука висловилась про своє здоров'я та діагноз
Колишня дружина Володимира Остапчука висловилась про своє здоров’я та діагноз

Втім, додала знаменитість, вона не збиралась зупинятись на обстеженні лише в одній лікарні. Після поїздки до Києва Христина Горняк вирушила за кордон. В Австрії знаменита блогерка вирушила на прийом до лікаря, який запропонував альтернативу – сценографію, яка може спрацювати та врятувати обидві нирки зірки.

Горняк зазначила, що найгірше у цій хворобі – це те, що вона ніяким чином не проявляється. За словами знаменитості, вона регулярно робила УЗД та здавала аналізи, втім спершу зі знімків лікарі зробили висновок, що в неї кіста. Хай там як, але Христина Горняк повідомила, що вже встигла знайти чудового спеціаліста у Відні, який намагається вилікувати її найкращими методами.

Христина Горняк розповіла про своє здоров'я та лікування за кордоном
Христина Горняк розповіла про своє здоров’я та лікування за кордоном

Знаменитість зауважила, що й досі не виключено, що нирку їй таки можуть видалити. Втім, вона сподівається на краще. А ось не впасти духом їй допомагають не лише рідні та друзі, але й загадковий чоловік, про якого вона обережно розповіла на своїй сторінці в Інстаграмі. Христина Горняк зазначила, що він не читає українською мовою, тому вона може спокійно похвалити його на своїй сторінці.

За словами блогерки, цей чоловік постійно відвідує разом із нею лікарів та надає їй максимальну моральну підтримку. Він запевняє, що Христина Горняк буде жити ще дуже багато років.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.