Брати Меладзе святкують день народження Валерія на курорті: 58-річний іменинник в панамці та сонячних окулярах

Валерій Меладзе 23 червня святкує свій день народження. Його брат, Костянтин Меладзе, привітав рідну людину на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм

Валерій Меладзе, відомий музикант, давно завоював популярність і славу. Хіти знаменитості без перебільшення знають мільйони людей у різних країнах, а його творчість стала асоціюватись із веселими та безтурботними часами. У часи повномасштабної війни в Україні, країні, яка для артиста була чи не другою батьківщиною, знаменитість продовжує свою концертну діяльність. Разом з тим, про події в Україні знаменитість висловився неохоче.

Так, нещодавно відомий музикант Валерій Меладзе відзначив свій 58-й день народження. Зі святом популярного артиста привітав його брат Костянтин. На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явився новий допис. Продюсер і композитор показався разом із рідною людиною на відпочинку – на тлі кадру із зірковими братами можна було побачити гори.

Ймовірно, святкувати свій день народження Валерій Меладзе з братом і друзями вирушив на курорт, але, який саме, – невідомо. Костянтин Меладзе в описі до своєї нової публікації назвав Валерія найкращим у світі братом і чуттєво привітав його з днем народження. До слова, у коментарях до нового допису артиста можна було побачити чимало привітань від користувачів мережі. Прихильники братів Меладзе приєднались до вітань Валерія з його днем.

Костянтин Меладзе привітав свого брата Валерія з днем його народження
Костянтин Меладзе привітав свого брата Валерія з днем його народження

До слова, на нещодавно опублікованому фото можна побачити й те, як змінились зіркові брати Меладзе. Валерій, хоча раніше й мав сиві волосинки у бороді, тепер став повністю “білесеньким”. На лиці та голові Костантина чорнявого волосся також не лишилось. Попри такі вікові зміни, виглядають брати Меладзе доволі добре.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!