Українсько-американський красень: син Андрія Шевченка відпочиває як футбольна еліта – на Багамах з Мессі

Другий син Андрія Шевченка Крістіан поки що єдиний з чотирьох нащадків українського футболіста, що, здається, вирішив піти татовим шляхом. Він активно займається цим видом спорту, а у вільний час молодик відпочиває на Багамах.

Другий син Андрія Шевченка Крістіан поки що єдиний з чотирьох нащадків українського футболіста, що, здається, вирішив піти татовим шляхом. Він активно займається цим видом спорту, а у вільний час молодик відпочиває на Багамах.

Звісно, тягнеться до футбольних зірок, з яких можна брати приклад. На елітному курорті Крістіан перетнувся з Мессі, зробив селфі на пам’ять і хутенько виклав у своєму акаунті в Інсті. Шевченко-молодший підписав спільну світлину:

“Приємно познайомитися з”

І додав два смайлики – з зображенням цапа і м’яча. Насправді юне дарування не збиралося принижувати футбольну зірку, яка набирається сил на Атлантичному узбережжі напередодні старту МЛС. На футбольному слензі це означає зовсім інше.

Абревіатуру GOAT можна перекласти англійською як “цап”, хоча насправді це Greatest Of All Time – найвеличніший на всі часи. Звісно, Крістіан мав на увазі саме велич, коли поставив цапа під фото, адже Ліонель є семиразовим володарем “Золотого м’яча”.

Крістіан Шевченко підписав контракт із Тоттенхемом

Аргентинець ніколи не ображається, коли його асоціюють із цапом, навіть влаштовував фотосесію з цими милими тваринками. Та коментаторів подібна фамільярність з боку футболіста-новачка, здається, зачепила за живе, оскільки під постом з’явилися подібні зауваження:

“Один виграє трофеї, інший їх штовхає”.

“Цап і Мессі в одній картинці”.

“Твій тато теж козел”.

Після елітного відпочинку шляху спортсменів розійдуться. Мессі продовжить кар’єру в МЛС, граючи за “Інтер Маямі”, а Крістіан Шевченко захищатиме кольори Уотфорда, оскільки підписав контракт із “Тоттенхемом”.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.