Не зразкові сім’янини: Потап, Горбунов, Остапчук та інші чоловіки, які покинули сім’ї з дітьми заради коханок

Похвалитися довгим та щасливим шлюбом можуть на багато людей. Серед зірок шоу-бізнесу число вдалих шлюбів ще менше. Тож не дивно, що деякі артисти міняють дружин, як рукавички.

Багатьом представникам українського шоу-бізнесу не вдалося зберегти власну сім’ю. Тенденція така, що артисти покидають своїх дружин з дітьми заради молодших і красивіших дівчат.

Юрій Горбунов

Як виглядає єдина донька Юрія Горбунова, яку народила не Катя Осадча
Чоловіки, які покинули сім’ї з дітьми заради коханок: Юрій Горбунов

Актор і шоумен Юрій Горбунов вже 6 років знаходиться у шлюбі з телеведучою Катею Осадчою. Їхнє подружжя називають одним з найміцніших в українському шоу-бізнесі та мало хто знає, що свого часу Горбунов заради Осадчої покинув свою першу дружину Людмилу Горбунову. З цією жінкою актор був одружений аж 20 років. Спільних дітей у них не було та Юрій офіційно удочерив доньку Людмили від першого шлюбу. Розлучився Горбунов з Людмилою у 2015 році. Якраз тоді у нього зав’язався роман з Осадчою.

Потап

Потап займається благодійністю
Чоловіки, які покинули сім’ї з дітьми заради коханок: Потап

Репер Потап і співачка Настя Каменських багато років приховували від публіки свої стосунки і їм це вдавалося. Розсекретили свої відносини Потап і Настя лише у 2019 році, у день власного весілля. Пізніше стало відомо, що штампи у паспорті закохані поставили ще у 2018 році, а їхні стосунки розпочалися у 2014-му. Чрез коханку Каменських Потап покинув свою першу дружину Ірину Горову, з якою має спільного сина Андрія.

Володимир Остапчук

Як виглядає будинок Остапчука та Горняк
Чоловіки, які покинули сім’ї з дітьми заради коханок: Володимир Остапчук

Володимир Остапчук – справжній Казанова українського шоу-бізнесу. У 2020 році телеведучий покинув свою дружину Олену Войченко заради коханки Христини Горняк після 10 років шлюбу. Варто відзначити, що з Войченко у Остапчука є двоє дітей: сина Еван та донька Емілія.

Не встиг Остапчук розлучитися з Войченко, як повів під вінець Христину. Та шлюб з Горняк теж виявився недовгим і тривав всього 1,5 роки. Христину Остапчук “проміняв” на молодшу на 16 років дівчину на ім’я Катя.

Віктор Павлік

Віктор Павлік одного разу випадково збрив собі брови
Чоловіки, які покинули сім’ї з дітьми заради коханок: Віктор Павлік

Співак Віктор Павлік за своє життя змінив вже чотирьох дружин. У 2020 році чоловік одружився з молодшою на 29 років дівчиною Катьою Репяховою. Заради молодої коханки Павлік покинув свою третю дружину Лору Созаєву, з якою мав спільного сина.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.