Ольга Фреймут повернулася в Україну і взялася вчити українців манер під час подій: “Підготувала лекцію”

Ольга Фреймут вперше з 24 лютого 2022 року повернулася в Україну. Телеведуча вирішила організувати лекцію для українців і навчити їх поводити себе згідно етикету у такий непростий час.

Після початку повномасштабної війни в Україні відома телеведуча Оля Фреймут разом зі своїми молодшими дітьми виїхали у Велику Британію. Там відома ревізорка не просто вирішила перечекати важкі часи, а й взялася працювати. Так, Фреймут влаштувалася журналісткою у відому британську газету, де веде колонку про події в Україні без цензури.

Та нещодавно Оля Фреймут вирішила приїхати в Україну. На своїй сторінці в Інстаграм жінка анонсувала подію у Львові, яку вона взялася організовувати. Так, Фреймут вирішила зробити лекцію для українців під назвою “Манери під час війни. Доброта як зброя”. Там, телеведуча збирається розібрати різні актуальні питання, як от, чи можна веселитися під час війни, або, як ненавидіти з гідністю.

Ольга Фреймут повернулася в Україну і взялася вчити українців манер під час подій
Ольга Фреймут повернулася в Україну і взялася вчити українців манер під час подій

Ця подія створюється не лише, щоб розповісти українцям про манери під час війни, а й щоб допомогти ЗСУ. Так, щоб потрапити на цей захід потрібно задонатити 700 гривень або більше. Всі кошти підуть на добровольчий батальйон “Аратта”.

І хоча ініціатива Ольги Фреймут націлена на благодійність, українці не сильно підтримали телеведучу. Так, у коментарях до допису Ольги, фоловери написали багато негативних коментарів.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Їдьте туди звідки ви приїхали разом зі своїми манерами!”;
  • “А щоб вчити когось “манерам”, для початку цим “манерам” непогано було би навчити своїх власних дітей!”;
  • “Це просто жесть, Ви навіть не уявляєте, що таке війна, і як можна патякати про це. “.

Та були і ті, хто підтримав Олю і навіть попросив організувати такі лекції й в інших містах України, а також у Лондоні:

  • “Оля ви красуня. Захоплююся вашими манерами “;
  • “Будь ласка, організуйте ще таку зустріч і в Києві”;
  • “Пані Оля, успіхів Вам, обожнюю Вас, пам’ятаю Вашу доброту!”.

Нагадаємо, влітку 2022 року Оля Фреймут дала відверте інтерв’ю, де зізналася, що життя в Лондоні не приносить їй жодного задоволення. Жінка мріє повернутися додому, в Україну і не робить це лише через двох своїх маленьких дітей.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.