Ведучий Андрій Бєдняков прогулявся з 9-місячним синочком по столиці: на радощах забув по батькові дитини

Липень видався щасливим місяцем для ведучого Андрія Бєднякова. Після тривалої розлуки родина врешті з'єдналася, і татусь зміг узяти на руки свого молодшого синочка, якого побачив уперше за 9 місяців життя малого.

Настя Коротка здійснила важкий переліт зі США до Польщі разом із донькою Ксенією та сином Остапом. Потім ще довелося довго їхати трасою до Львова. Врешті довгоочікувана зустріч із главою родини таки відбулася.

Настя виїхала до Америки з донькою, перебуваючи при надії. Андрій зі зрозумілих причин не міг супроводжувати сім’ю у цій поїздці. Маленький Остап народився вже у Штатах, тож до цього татусь бачив синочка виключно по відеозв’язку.

У інтерв’ю Бєдняков говорив, що до закінчення війни родина має перебувати в безпечному місці. Та, як бачимо, бажання зустрічі стало непереборним, і Коротка разом із дітьми таки завітала в Україну.

Так зустріла Україна поважну гостю з Америки

Привіти від агресивних сусідів не забарилися. Під час перебування в Одесі Насті з дітьми довелося ховатися у ванній кімнаті під час масованих ракетних атак. Врешті вони дісталися Києва.

Щасливий татусь виніс маленького Остапчика, щоб показати дитині столицю. Сфотографувався з сином на набережній на тлі Батьківщини-матері й виклав світлину в Інстаграм, зробивши жартівливу мітку: “Лос-Анджелес”. А ще надзвичайно спантеличив шанувальників підписом:

“Це мій син. Остап Олексійович”.

Одна частина підписників намагалася насварити шоумена за відпочинок у далеких краях під час війни. Інша стала міркувати над по батькові Олексійович. Висувалися різні версії щодо батьківства. Найімовірнішою всім здалася, що це Арестович. Знайшлися й люди, що втямили все, як є, і разом зі щасливим Бєдняковим посміялися над вдалим жартом.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.