“Догулялась”: Слава Камінська після новини про заручини показалась на перших місяцях вагітності (ФОТО)

Відома українська співачка Слава Камінська тільки нещодавно оголосила, що планує вийти заміж, а вже показала свіжу фотографію з животом на перших місяцях вагітності

Слава Камінська останнім часом не припиняє дивувати шанувальників цікавою поведінкою. Знаменитість після початку повномасштабної війни в Україні разом із дітьми переїхала жити за кордон, але не втрачає нагоди поділитись зі своїми шанувальниками останніми новинами з особистого життя. Нині зірка активно веде власний блог у соціальній мережі Інстаграм, де постійно розповідає та показує те, що відбувається з нею.

Так, наприклад, нещодавно на сторінці Слави Камінської з’явилась цікава фотографія. Відома українська співачка опублікувала кадри, на яких можна помітити її округлий живіт. Знімок був зроблений на яхті в Атлантичному океані. Зірка відпочивала на острові Тенерифе, що в Іспанії, та вирішила поділитись кадрами з відпочинку з підписниками.

Слава Камінська натякнула, що перебуває на перших місяцях вагітності
Слава Камінська натякнула, що перебуває на перших місяцях вагітності

З фотографії, опублікованої на сторінці відомої української співачки Слави Камінської, можна було б зробити висновок, що знаменитість перебуває на перших місяцях вагітності. Втім, артистка вчасно зупинила потік фантазії своїх підписників і зазначила, що вона не при надії. В описі до нової фотографії співачка згадала коханого та черешню, тож найімовірніше артистка просто наїлась ягід, якими її порадував наречений. Разом із тим, про поповнення у новоспеченій родині поки що не йдеться.

А ось у коментарях до нової публікації відомої артистки коїться справжня буря. Частина шанувальників не оцінила жарт Слави Камінської та сприйняла все серйозно. Підписники знаменитості почали активно вітати співачку з майбутнім поповненням. Інша ж частина авдиторії одразу все “розкусила” та зауважила, що просто обожнює провокації зірки.

Коментарі до нової публікації відомої співачки Слави Камінської
Коментарі до нової публікації відомої співачки Слави Камінської

Нагадаємо, що Слава Камінська за кордоном знайшла своє кохання. Нині відома українська артистка зустрічається з чоловіком, чиє ім’я та зовнішність приховує. Втім, зіркова пара проводить багато часу разом, а не так давно знаменитість і взагалі повідомила, що відповіла “так” на пропозицію коханого вийти за нього заміж.

Популярне

Схожі статті

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.