Дружина Романа Сасанчина поскаржилась на серйозні негаразди зі здоров’ям: “25 років, а вже стільки болячок”

Дружина відомого українського співака Романа Сасанчина поскаржилась на здоров'я. Зіркова обраниця зізналась, що змушена була навіть викликати швидку допомогу

Відомий український музикант Роман Сасанчин щасливо одружений, а зі своєю обраницею виховує спільну доньку. Зіркова пара часто демонструє у мережі гармонійні стосунки, втім нещодавно підписників сколихнула неприємна звістка. Виявляється, дружина артиста Іванна останнім часом потерпає від головних болей і проблем із тиском.

Про це вона розповіла на сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Зірка повідомила фанатам, що з самого ранку її турбує головний біль. Крім того, поскаржилась знаменитість і на підвищений тиск. Іванна Сасанчина жартома зазначила, що у 25 років в неї вже стільки проблем зі здоров’ям, але пізніше зізналась, що з підвищеним тиском вона жвие з 15-річного віку. За словами дружини відомого українського артиста, їй не допомагли жодні знеболювальні ліки, тому її самопочуття залишає бажати кращого.

Дружина Романа Сасанчина поскаржилась на погане самопочуття та головний біль

Дружина Романа Сасанчина поскаржилась на погане самопочуття та головний більПізніше дружина молодого українського артиста знову розповіла своїм фанатам, як вона себе почуває, та повідомила, що її стан значно погіршився. Зірка зазначила, що навіть думає викликати швидку допомогу, адже вже не може терпіти біль, який не минає цілий день.

Дружина Романа Сасанчина поскаржилась на погане самопочуття та головний біль
Дружина Романа Сасанчина поскаржилась на погане самопочуття та головний біль

Продовжуючи розповідати фанатам про своє здоров’я, Іванна Сасанчина зазначила, що вирішила таки відкласти дзвінок медикам. Зірка самостчйно сходила в найближчу аптеку, аби спеціалісти їй виміряли тиск і порадили необхідні ліки. Втім, показники тиску виявились, хоч і підвищеними, але все ще у межах норми. Саме тому дівчині не продали медикаментів.

Крім того, дружина відомого українського музиканта продемонструвала, як виглядає.

Дружина Романа Сасанчина поскаржилась на погане самопочуття та головний біль

Дружина Романа Сасанчина поскаржилась на погане самопочуття та головний біль

Популярне

Схожі статті

Хто красивіший без марафету? Ольга та Наталія Сумські показалися без макіяжу і вразили природною красою

Сестер Ольгу та Наталію Сумських вважають одними з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Так як виглядають акторки без макіяжу та марафету?

Невістка – в горлі кістка? Третя дружина Остапчука показала, який “багатий” стіл накрила для свекрухи

Великдень заведено відзначати всією родиною. От і батьки Володимира Остапчука вирішили відвідати сина з невісткою. Як зустріла молода невістка свекра та свекруху?

“Навіть для мене було занадто”: Оля Цибульська відверто зізналася, що стикнулася з сериозною недугою

Знаменита українська артистка Оля Цибульска поділилася з підписниками складною особистою історією, через яку зірка навіть не хоче зʼявлятися перед публікою. З чим довелося стикнутися співачці?