“Я несу відповідальність за свою родину”: Тімур Мірошниченко розповів, скільки заробляє на п’ятьох роботах

Доходи українських зірок, в тому числі й популярних телеведучих, зазнали великих змін після 24 лютого 2022 року. Розкішне життя, що було до, наразі стало практично недосяжним. Деякі відомі люди зізнаються, що мусять братись за будь-яку пропозицію

Тімур Мірошниченко не цурається зізнатись в тому, що забезпечувати свою сім’ю в цей час стало все важче. Тим більше після того, як в його родині відбулось поповнення – родина на днях всиновила маленького хлопчика.

Наразі Тімур Мірошниченко працює, мов та бджілка. Він займається телевізійною діяльністю, адже офіційно оформлений в штаті працівників групи телеканалів 1+1. Мірошниченко часто проводить різні івенти, в тому числі в благодійній концерти, як в Україні, так і за її межами.

Тімур Мірошниченко про свої заробітки
Тімур Мірошниченко про свої заробітки

Також в багатодітного батька є свій власний авторський курс, де він ділиться особистим досвідом та навичками телеведучого. Також Тімура регулярно запрошують озвучувати різні проєкти, фільми та мультсеріали. Його голос дуже мелодійний та добре сприймається слухачами.

“Я ж говорю, я гуру тайм-менеджменту. Я дуже чітко і класно все розкладаю, от у мене чим більше занять, тим більше я зроблю”

Тімур Мірошниченко працює на 5 роботах

Тімур Мірошниченко став багатодітним батьком
Тімур Мірошниченко став багатодітним батьком

Тімуру Мірошниченко набагато легше планувати власний час, коли є багато роботи та багато пропозицій. Він має змогу розробити власний графік і все встигати. Набагато важче, коли роботи не має, і ти витрачаєш час на її пошуки.

Популярний телеведучий зазначив, що не має стабільної місячної суми доходу. Вона може коливатись в залежності від кількості проєктів. Але навіть максимальна сума за місяць у 2023 році навіть не дотягує до 1/5 від суми, яку він отримував ще у 2021 році.

“Безробіття в мене не було жодного дня”

Тімур Мірошниченко та його статки
Тімур Мірошниченко та його статки

Але трудоголік Тімур жодного разу не скаржився слухачам та прихильникам на малий дохід чи високі ціни, адже прекрасно розуміє нинішню ситуацію в країні. Ба більше – він постійно донатить різним благодійним фондам та закликає українців робити так само!

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.