Поїхали разом відпочити? Потап показався на тлі Чорного моря, а Ірина Горова – у стильному білому бікіні

Відомий український музикант Олексій Потапенко засвітився на відпочинку, так само як і його колишня дружина Ірина Горова. Зіркове експодружжя відпочило на узбережжі

Олексій Потапенко, відомий український музикант і продюсер, у минулому був одружений з Іриною Горовою, бізнесвумен і продюсеркою. Зіркова пара виховувала спільного сина, але врешті-решт вирішила розлучитись. Після розставання знаменитості залишились у хороших взаєминах, а спілкування підтримували заради виховання спільної дитини та вирішення робочих питань.

Втім, і від роботи потрібно відпочивати. Нещодавно на особистій сторінці Олексія Потапенка в соціальній мережі Інстаграм з’явився новий допис. Знаменитість показався на тлі Чорного моря в Одесі. Артист вирішив вийти на ранкову пробіжку та заразом показати шанувальникам, як виглядає для нього початок нового дня. Потап вирішив влаштувати собі активний відпочинок.

Відомий український музикант і продюсер Потап показався на тлі Чорного моря в Одесі
Відомий український музикант і продюсер Потап показався на тлі Чорного моря в Одесі

Варто зазначити, що останнім часом відомий український музикант Олексій Потапенко часто буває в Одесі. Так, наприклад, наприкінці липня знаменитість вже приїздив до Одеси. Тоді, до слова, він застав ракетну атаку на місто.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова також вирішила влаштувати собі невеличку відпустку. Кадрами з відпочинку зірка поділилась на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Продюсерка провела вихідні біля басейну та на новому відео у своєму блозі показала, який стильний образ обрала. Горова одягла стильне біле бікіні, в якому бра було оздоблене красивим мереживом.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала кадри з басейну у стильному білому бікіні
Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала кадри з басейну у стильному білому бікіні

В описі до нової публікації знаменитість повідомила, що так відпочила на вихідних і заявила, що знову хоче високу й спекотну погоду біля прохолодного басейну. У коментарях не всі шанувальники Ірини Горової погодились із зіркою, зазначивши, що така висока температура може подобатись, тільки якщо перебувати біля прохолодної води.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.