Олександр Еллерт заявив, що жалкує про участь в “Холостячці”: “Мішина подарувала кофту і шрам на серці”

Переможець 1 сезону шоу "Холостячка" Олександр Еллерт на одному зі своїх стендапів у США заявив, що жалкує про участь в реаліті, а Ксенія Мішина залишила йому великий шрам на серці.

Олександр Еллерт в 2020 році став учасником романтичного шоу “Холостячка” та закохав у себе головну героїню, актрису Ксенію Мішину. Серед двох фіналістів, бізнесмена Олексія Тригубенка, який був готовий до сім’ї та дітей, а також гумориста Олександра Еллерта, який на фоні суперника виглядав несерйозним, зірка обрала другого.

Глядачі не були здивовані, тому що ще в середині сезону стало очевидно, що Ксенія закохалась в Сашу. Однак більшість вважали, що вона зробила помилку.

Після фіналу пара одразу почала жити разом і демонструвати свої стосунки в Мережі. Незважаючи на скептичне ставлення публіки до вибору Мішиної, вона виглядала щасливою разом з Еллертом, як і він. Однак після року разом актриса публічно заявила про розставання, після чого Олександр зміг повернути кохану романтичним вчинком. Але і це не змінило ситуацію  надовго – восени 2021 року Ксенія остаточно розійшлась з обранцем через постійні емоційні гойдалки та ревнощі на рівному місці.

Олександр Еллерт заявив, що жалкує про участь в Холостячці
Олександр Еллерт заявив, що жалкує про участь в Холостячці

Мішина в інтерв’ю заявляла, що пішла від Еллерта не тому, що у неї пройшла любов, а через те, що була безсила щось змінити в їх ситуації. Олександр тоді казав, що поверне екс-холостячку. Після початку повномасштабної війни Еллерт разом з Мішиною та її сином виїхав в Буковель, де намагався відновити стосунки, однак скоро їх спілкування обірвалось. За словами Ксенії, колишній їй писав після виїзду в США, але вона не стала йому відповідати.

В Америці Еллерт займається стендапом і на одному з виступів чоловік підняв тему участі в “Холостячці”. Олександру не подобається, що його асоціюють з цим шоу, адже вже не перший рік він робить все, щоб люди про це забули:

Останні десь два роки намагаюсь, щоб усі люди забули про цей момент в моєму житті, що це був міраж, що цього нічого не існувало, лише ось ця пайта залишилась – подарунок від колишньої і отакий шрам на серці ще вона подарувала, я теж. В мене моє життя можна розділити на три питання, які переслідують мене завжди, це: Ти поїв? Де Мішина? І як ти виїхав зараз?

– висловився Еллерт.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.