Стан здоров’я сину Віктора Павліка та його дружини Репяхової різко погіршився: “До садочка так не хворів”

Відома українська блогерка та дружина музиканта Віктора Павліка розповіла про стан здоров'я їхнього сина Михайла. Зірковий нащадок опинився в лікарні

Катерина Репяхова стала відомою після початку стосунків зі своїм зірковим чоловіком. Знаменитість познайомилась із Віктором Павліком понад три роки тому, а вже 2020 зіркова пара офіційно зареєструвала свої стосунки та почала разом жити. Невдовзі Катерина Репяхова народила коханому сина. Сьогодні малюк вже відвідує дитячий садочок, а мама уважно стежить, аби її дитина була щасливою та здоровою.

Зі здоров’ям сина у зіркової родини, як і у будь-яких батьків маленької дитини, клопоту багато. Так, наприклад, нещодавно Михайло Павлік захворів на ще недіагностовану хворобу. Катерина Репяхова зі своїм сином вирушила до лікарні, аби спеціалісти з’ясували всі деталі та виписали дитині лікування. Блогерка зазначила, що в її малюка був усього один симптом, який і змусив їх піти до лікарні.

Катерина Репяхова з сином опинилась у лікарні та спробувала з'ясувати, на що він хворіє
Катерина Репяхова з сином опинилась у лікарні та спробувала з’ясувати, на що він хворіє

За словами відомої української блогерки, в її сина вночі піднялась висока температура. Вже з самого ранку Катерина Репяхова з Михайлом поїхали до лікарні, аби з’ясувати, що ж стало причиною такої неочікуваної реакції організму.

“Мій ранок розпочався не з кави… Температура 40. Більше симптомів немає. Прийшли одразу до педіатра”, – повідомила своїм підписникам знаменитість.

Зірка повідомила, що завтра зранку вони здаватимуть необхідні аналізи, аби виключити певні захворювання.

Дружина Віктора Павліка повідомила, що її син почав частіше хворіти
Дружина Віктора Павліка повідомила, що її син почав частіше хворіти

До слова, дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка повідомила, що після того, як їхній син почав відвідувати дитячий садочок, він частіше хворіє. Втім, зіркова мама не переймається та спокійно реагує на це, адже вважає, що організм її дитини краще пристосується до дорослого світу, якщо він раніше познайомиться з вірусами та інфекціями.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.