Дружина Віктора Павліка емоційно розповіла, як поїхала за сотні кілометрів від рідного дому: “Стільки вражень”

Відома українська блогерка та дружина співака Віктора Павліка розповіла про відпочинок на курорті разом зі своїм сином і коханим чоловіком. Куди відправилась зіркова родина?

Катерина Репяхова, відома українська блогерка та дружина артиста Віктора Павліка, активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість нещодавно розповіла, що вирушила зі своїми рідними на відпочинок до курорту на Заході України, де відпочиває багато років поспіль. Знаменитість повідомила, що і свого сина привчає до того, аби він піклувався про своє здоров’я.

Катерина Репяхова поїхала відпочивати

На особистій Інстаграм-сторінці знаменитість розповіла, що вони з чоловіком вирішили влаштувати сімейний відпочинок. Катерина Репяхова та Віктор Павлік вирушили до Трускавця, що у Львівській області. За спогадами дружини відомого українського музиканта, туди вона приїжджає з самого малечку – щойно їй виповнилось 2 роки, вони з батьками навідувались на курорт щороку.

Катерина Репяхова опублікувала кадри з відпочинку з чоловіком Віктором Павліком і сином
Катерина Репяхова опублікувала кадри з відпочинку з чоловіком Віктором Павліком і сином

А ось свого маленького сина Михайла, пригадала відома українська блогерка, вона привчає до найкращого з ще меншого віку. Катерина Репяхова розповіла, що вперше Михайло Павлік побував у Трускавці, коли йому було 2 місяці. Відтоді зіркова мама постійно намагається привезти свого малюка на оздоровлення до українського курорту.

У своєму Інстаграм-блозі Катерина Репяхова опублікувала серію фотографій та відео, на яких продемонструвала красу Трускавця. Знаменитість показала кадри з прогулянки містом, а також замилувала ніжними світлинами на тлі зелених насаджень. Катерина Репяхова позувала зі своїм сином, а на кадрах милувалась дитиною.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, де відпочиває разом зі своїм сином
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, де відпочиває разом зі своїм сином

Фотографій зі своїм чоловіком Віктором Павліком Катерина Репяхова своїм підписникам не показала. Про це у коментарях до нової публікації поспішив нагадати сам музикант – він у жартівливій манері нібито сумно зазначив, що його дружина фотографій з татом “сюди не приліпила”.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.