Коханий-іноземець Ані Лорак показав, як ніжиться зі співачкою у ліжку і зізнався їй в коханні (Відео)

Новий коханий чоловік Ані Лорак Ісаак Віджраку опублікував досить особисте відео зі співачкою у своєму Інстаграм-блозі. Закохані відпочивають разом біля моря.

Ані Лорак – відома українська співачка з України, яка живе та працює в росії навіть після початку повномасштабної війни. Артистка будує кар’єру та своє особисте життя, поки в Україні триває війна.

Так, ще влітку минулого року Лорак представили публіці свого нового коханого. Це перший чоловік після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, якого Лорак не стала приховувати від публіки.

Новий коханий співачки виявився не багатієм і не бізнесменом, а звичайним інструктором з йоги. Чоловіка звати Ісаак Віджраку і він проживає на острові Ібіца, що біля Іспанії. Ісаак має досить нєвропейську зовнішність.

Коханий Ані Лорак Ісаак Віджраку засвітився на сімейному святі і зайняв місце Мурата
Коханий-іноземець Ані Лорак показав, як ніжиться зі співачкою у ліжку і зізнався їй в коханні

Зараз Лорак зі своїм бойфрендом знаходиться на відпочинку біля моря. Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Ісаак похизувався розкішним готельним номером, в якому він зупинився зі співачкою. Так, чоловік опублікував ролик, в якому він ніжиться з Лорак у ліжку. У цей час відкрилися штори на панорамних вікнах, звідки розгорнувся неймовірно красивий вид на море та пляж.

В коментарях до відео “об’явилася” і сама Ані Лорак і зізналася бойфренду у коханні.

Варто відзначити, що хоча Лорак і Віджраку вже більше року будують стосунки, вони досі не живуть разом. Співачка продовжує жити в росії, а Ісаак – на Ібіці. Закохані багато часу відпочивають разом та їздять один до одного в гості. Та от на більш серйозні відносини вони ще не наважилися.

Сама Ані Лорак і недавньому інтерв’ю заявила, що саме з цим чоловіком здобула своє жіноче щастя, яке так довго не відчувала. Співачка запевняє, що саме Ісаак показав їй, як справжній чоловік має відноситися до коханої жінки. А ось всі свої попередні стосунки Лорак назвала токсичними.

Нагадаємо, Ані Лорак офіційно була одружена лише один раз. Протягом десяти років співачка була у шлюбі з турком Муратом Налчаджиоглу. Вони розлучилися у 2019 році через зради останнього. У експодружжя є спільна донька Софія.

Популярне

Схожі статті

Караоке на майдані в США. Ігор Кондратюк в черговий раз поїхав до Америки: збирає гроші чи відвідує доньку?

Телешоу "Караоке на майдані" давно стало культовим в українському телеефірі. Але відомий телеведучий Ігор Кондратюк знову поїхав з ним у турне до США, залишаючи глядачів розмірковувати про це.

Ця закуска зі святкового столу завжди зникає першою: курячі трубочки з зеленою цибулею та плавленим сирком

Коли справа доходить до святкового столу, хочеться здивувати гостей не лише смаком, але й виглядом страв. Трубочки з курячої грудки із зеленою цибулею та плавленим сирком — саме те, що треба.

Найсмачніший яблучно-карамельний пиріг: французький “Тарт Татен”. Десерт, який смакує з морозивом. Рецепт

Рецепт яблучно-карамельного пирога, який сподобається як дорослим, так і дітям. Розповідаємо, як спекти справжній французький пиріг із ідеальною начинкою.