Ресторатор Ектор Хіменес-Браво вже давно не холостяк. Хто зміг підкорити серце відомого кулінара України

Український телеведучий латинського походження Ектор Хіменес-Браво показав свою кохану. Вона виявилась набагато молодшою за свого обранця

Ектор Хіменес-Браво вже багато років працює в Україні. Від розпочинав кухарем, якого запросили розробляти меню для ресторанів. А наразі він популярний ресторатор та телеведучий, який просто закоханий в нашу надзвичайну країну.

Ектор Хіменес-Браво розповідає про свою кохану

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Не дивно, що своє кохання ресторатор Ектор Хіменес-Браво знайшов саме в Україні. Зустрілась пара на одній вечірці спільної знайомої. Ектор не зміг пройти повз чорноволосої красуні й одразу її запримітив.

 “Нас познайомила подруга – дизайнерка з України. Вона любить організовувати в себе вдома вечірки й одного разу там була моя кохана”

Ектор Хіменес-Браво з коханою
Ектор Хіменес-Браво з коханою

Ресторатор щасливий, що зміг найти вільний час та відвідати вечірку. Сама доля звела закоханих людей. З того часу вони вже не розлучались. Ектор стверджує, що не бачить у своїй дівчині жодних недоліків, вона просто ідеальна.

Для Хіменеса-Браво важливо, щоб стосунки не ставали буденністю. Потрібна якась перчинка. В стосунках пари вона є.

Ектор Хіменес-Браво та його дівчина
Ектор Хіменес-Браво та його дівчина

Але події в Україні внесли свої корективи в розвиток стосунків. Наразі дівчина проживає в Польщі, а Ектор в Києві. Відстань, на щастя, не стала перепоною і закохані намагаються якомога частіше приїжджати один до одного. Живе спілкування замінили на постійне листування в месенджерах.

“Вона й зараз у Варшаві. Деякий час була в Україні, а три місяці тому поїхала назад. Я також часто їжджу до неї”

Зазначимо, що дівчина проживає в Польщі з мамою. Майбутня теща Ектора Хіменеса-Браво під час війни захворіла і потребувала тривалого лікування. Можливо, коли ситуація з мамою покращиться, пара все ж таки зможе повернутись до спільного проживання.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.