Невже вони родичі? Аліна Гросу привітала малюка з днем народження. Різниця між братом і сестрою 22 роки

Українська співачка Аліна Гросу привітала свого маленького брата з днем народження. Попри велику різницю в віці, дівчина з трепетом відноситься до свого маленького Михайлика

Аліну Гросу всі знають з самого малечку. Адже маленька “бджілка” вже в 5 років знімала кліпи та випускала пісні, що одразу попадали в саме серце. В неї є старший зведений брат, син матері від першого шлюбу. А ось рідна кровиночка, Михасик, з’явився на світ у 2017 році. Батькам Аліни, Михайлу та Ганні, на той час було вже за 50. Вони мріяли про ще одну дитину, тому вік їх зовсім не лякав.

Аліна Гросу привітала брата з днем народження

Аліна Гросу привітала брата з днем народження
Аліна Гросу привітала брата з днем народження

З нагоди такого свята в родині українська співачка вирішила виставити зворушливий сторіс з архівними фотографіями. Можна прослідкувати, як малюк зростав протягом шести років. Аліна виглядає досить щасливою на фото та показує свою безмежну любов. Таких стосунків як з молодшим братом в неї ще ніколи не було. Але завдяки великій різниці в віці дівчина по іншому сприймає появу нового янголятка в родині.

“У мого молодшенького брата Михайлика день народження. Дуже хочеться побажати йому рости щасливою дитиною, під мирним небом, з усіма звичайними радощами, які тільки можна уявити”

Для відео співачка вирішила обрати пісню власного виконання. “Маленька любов”, яку співає 5-річна Аліна, ідеально підходить для такого милого та душевного відео.

Прихильники дівчини одразу засипали привітаннями та теплими побажаннями. Багато людей відмічають схожість Аліна та Михайлика.

Зазначимо, що родина Аліни Гросу на цей час продовжує перебувати в Україні. А ось сама співачка налагоджує своє життя в Америці. Там вона відвідує курси акторської майстерності та прогне зіграти в повнометражному фільмі. Жінка проживає в елітному районі Лос-Анджелеса та самостійно займається облаштування своєї домівки.

Популярне

Схожі статті

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.

Цей салат тепер готую щодня: і все одно чоловік та діти встають в чергу за добавкою. Тарілки – вилизані

Приготувати салат, від якого будуть в захваті всі, хто його скуштує, просто. Достатньо взяти відбірну яловичину, мариновані огірки та ще пару простих інгредієнтів. І шедевр кулінарії вже на столі.

Тоня Матвієнко розповіла, де зараз її тато, якого мама покинула після 50 років шлюбу: “Жодної користі”

Усіх неабияк здивувала новина, коли Ніна Матвієнко розлучилася з чоловіком після золотого весілля. Нині Тоня Матвієнко розповіла, де нині перебуває її татусь.