Оля Полякова чесно розповіла про психологічну травму своєї молодшої доньки Аліси: “Ми її водили до бабки”

Артистка пригадала історію, яка сталась з її молодшою донькою багато років тому. З того моменту Аліса не може спати та знаходитись на самоті. Полякова розповіла, як вони намагаються вирішити негаразди

Відома українська співачка Оля Полякова разом із чоловіком виховує двох доньок. Обидві дитини знаменитості нині живуть за кордоном. У новому випуску шоу “Дорослі дівчата” зірка розповіла, що її молодша донька Аліса у свої 11 років не може спати на самоті. Річ у тім, що деякий час тому з Алісою сталась ситуація, яка дуже її налякала.

Новий випуск шоу, в якому ведучими виступають Полякова та Єфросиніна, був присвячений фобіям. Відома українська співачка розповіла, що її молодша донька досі спить із нею в одному ліжку. За словами Полякової, до 6-річного віку вона спокійно ночувала у власній кімнаті, але потім з нею стався досвід, який травмував її та змінив життя дівчинки.

Оля Полякова розповіла про неприємну історію, яка сталась з її донькою багато років тому
Оля Полякова розповіла про неприємну історію, яка сталась з її донькою багато років тому

За спогадами артистки, у той день до її старшої доньки Маші в гості прийшла подруга. Тоді був Хелловін, тому дівчата вирішили одягнутись у страшні костюми та влаштувати розіграш для молодшої сестри та мами. “Вони взяли червону фарбу, якусь вату, якесь павутиння, якусь марлю”, – пригадала Полякова та додала, що того дня зі старшими дівчатами гралась і її молодша донька Аліса.

Хоча Оля Полякова не знає, що саме сталось із меншою дитиною того дня, але саме відтоді вона не може перебувати на самоті та постійно шукає компанії, аби їй було спокійніше. Артистка зазначила, що намагалась з’ясувати у старшої доньки, чи лякали вони Алісу. Втім, Маша Полякова завжди казала, що вона з подругою не намагалась залякати свою сестру.

Оля Полякова розповіла, чому її молодша донька Аліса і досі не може спати на самоті
Оля Полякова розповіла, чому її молодша донька Аліса і досі не може спати на самоті

Знаменитість поділилась, що з того дня її донька не може знаходитись одна в кімнаті за зачиненими дверима та завжди прагне спати з кимось. Крім того, Алісі обов’язково потрібно відчувати “бочком”, що вона спить не одна – тільки так дитина спокійно засинає та відпочиває.

“Це прям проблема. Ми її водили до бабки, яйцем катали. Нічого не допомогло”, – підсумувала Оля Полякова.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.