Єфросиніна самостійно забезпечує фінансово свою родину, поки Хромаєв служить: “Це прям тригерне питання”

Відома українська ведуча зізналась, що вона самостійно забезпечує свою родину фінансами. Тим часом її чоловік Тімур Хромаєв боронить країну на передовій

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча та журналістка, нещодавно розповіла про те, що під час повномасштабної війни забезпечує родину самостійно. Знаменитість зазначила, що поки її чоловік Тімур Хромаєв на фронті, вона сама турбується про те, на що житиме її родина. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка зазначила, що раніше вона думала про зовсім інші речі.

Єфросиніна сама забезпечує родину

У своєму Інстаграм-блозі зірка розповіла, що після початку повномасштабної війни на її плечі лягла потреба забезпечувати свою родину. Маша Єфросиніна пригадала, що раніше вона думала про те, щоб придбати новий одяг або дорогу сумочку від люксового бренду. Тепер ведуча переймається витратами на своїх дітей, українську армію та свій благодійний фонд.

Маша Єфросиніна зізналась, що вона самостійно забезпечує родину після 24 лютого
Маша Єфросиніна зізналась, що вона самостійно забезпечує родину після 24 лютого

Знаменитість зізналась шанувальникам, що з неї нібито виселили стару версію особистості. Раніше для зірки було важливо придбати щось красиве та вартісне, аби порадувати себе. Тепер, зізнається Маша Єфросиніна, їй набагато важливіше зробити донат для армії або придбати нові штори у благодійний центр.

“Це прям тригерне питання. Мені здається що з мене виселили ту Машу, яка обожнювала купувати одяг, взуття, сумки та прикраси”, – зазначила на своїй Інстаграм-сторінці відома українська журналістка Єфросиніна.

Разом з тим, уточнила знаменитість, вона не намагається хизуватись або вдавати, ніби краща за інших. Ведуча зазначила, що вона усвідомлює – після перемоги та настання миру все повернеться до того, як було раніше. Вона знову витрачатиме гроші на красивий одяг та особисті потреби. Втім, нині голова знаменитості забита іншим.

Маша Єфросиніна розповіла про свої витрати у часи повномасштабної війни
Маша Єфросиніна розповіла про свої витрати у часи повномасштабної війни

Нагадаємо, що чоловік української ведучої Маші Єфросиніної Тімур Хромаєв – відомий та успішний бізнесмен. Він з самого початку повномасштабної війни пішов захищати Батьківщину на фронт. Нині чоловік залишається на передовій, поки його дружина піклується про свою родину.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.