Кому відійшла спадщина померлої Руслани Писанки: як виглядає чоловік акторки та чи були у неї діти

Відома українська акторка Руслана Писанка раптово пішла з життя у липні 2022 року. Хто отримав у спадок все майно артистки – далі у матеріалі.

Смерть Руслани Писанки стала справжньою несподіванкою не лише для її прихильників, а й для колег і знайомих артистки. Акторка приховувала свою хворобу майже від всіх. Вже пізніше стало відомо, що про свій діагноз Писанка дізналася у Німеччині, куди вона виїхала навесні 2022 року через повномасштабну війну в Україні. Руслані діагностували рак у запущеній стадії. Акторка не стала говорити про свою хворобу на публіку, адже вважала, що в українців і так було забагато горя. Руслана Писанка тихо вела боротьбу з онкологією, та вже через кілька місяців після початку лікування вона померла в одній із німецьких клінік.

Кому відійшла спадщина померлої Руслани Писанки
Кому відійшла спадщина померлої Руслани Писанки

Поряд з Писанкою в її останні місяці життя був лише її чоловік Ігор Ісаков. Як відомо, акторка не мала ні дітей, ні інших близьких родичів. Її мати і молодший брат також померли від раку.

Як виглядає чоловік Руслани Писанки

Саме Ігор Ісаков став єдиним спадкоємцем Руслани Писанки. Чоловік отримав у спадок розкішний двоповерховий будинок на Київщині. Втім, цей будинок був побудований вже після того, як писанка і Ісаков одружилися. Вони разом облаштовували дім і пожили разом там всього кілька років.

Ще у 2021 році Писанка і Ісаков дали інтерв’ю програмі “ЖВЛ” і провели екскурсію по тому самому будинку.

Як виглядає розкішний маєток Руслани Писанки, який вона залишила у спадок чоловіку
Кому відійшла спадщина померлої Руслани Писанки

Маєток Писанки дійсно розкішний. Він має два поверхи та велику прибудинкову ділянку, де акторка за життя вирощувала зелень і квіти. Ремонт сучасний, виконаний з натуральних матеріалів.

Як виглядає розкішний маєток Руслани Писанки, який вона залишила у спадок чоловіку
Як виглядає розкішний маєток Руслани Писанки, який вона залишила у спадок чоловіку

Не так давно вдівець Писанки дав інтерв’ю, в якому розповів, що після смерті дружини нічого не змінював у їхньому будинку. На стінах досі висять її портрети, а в гардеробній – одяг покійної.

Ігор Ісаков зізнається, що в цьому будинку кожний куточок нагадує йому про Русю. Чоловік важко пережив втрату дружину і хочу якнайдовше зберегти пам’ять про кохану.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.