Чим хворів Сергій Сивохо: діагноз ведучому поставили ще у дитинстві, а останні дні ходив з милицями

Відомий український шоумен і телеведучий Сергій Сивохо помер 17 жовтня цього року. Що сталось зі знаменитістю та яка хвороба насправді відняла у нього життя?

Сергій Сивоха, відомий український шоумен і політик, прославився в Україні завдяки своїй харизмі. За життя знаменитість встиг спробувати себе у різних сферах – і розважальній, і громадській та державній. Нещодавно мережу сколихнула сумна новина, з’ясувалось, що знаменитість пішов з життя. Близький друг артиста розповів про його останні дні.

Яка хвороба була у Сивохи

Відомий хореограф Андріс Капіньш у коментарі для видання “Обозреватель” розповів, що спілкувався з Сергієм Сивохою за тиждень до його смерті. Знаменитість повідомив, що вже тоді зрозумів – у шоумена серйозні проблеми зі здоров’ям. Щоправда, хореограф і подумати не міг, що його товариша не стане так швидко. За словами друга артиста, в останні дні свого життя той сильно схуд і пересувався за допомогою милиць.

У мережі повідомили, чим хворів Сергій Сивохо в останні дні свого життя
У мережі повідомили, чим хворів Сергій Сивохо в останні дні свого життя

Нагадаємо, що раніше журналістам також вдалось з’ясувати, що з самого дитинства у відомого шоумена були серйозні проблеми з легенями. Так, ще в юному віці майбутній зірці поставили діагноз – бронхіт, що супроводжувався астмою. Сам артист завжди пригадував, що не було часу, коли б він не страждав від постійного кашлю.

Такі проблеми зі здоров’ям, зокрема, стали причиною й інших негараздів. Оскільки для лікування хвороби знаменитості виписували гормони, він швидко набрав зайві кілограми, з якими просто не зміг розпрощатись через серйозний збій в організмі.

Відомий телеведучий і шоумен Сергій Сивохо помер у віці 54 років
Відомий телеведучий і шоумен Сергій Сивохо помер у віці 54 років

Нагадаємо, що відомого українського ведучого, громадського та політичного діяча Сергія Сивохи не стало у віці 54 років. Знаменитість відійшов у вічність у Німеччині, де проходив курс лікування. Близькі та рідні люди артиста не ділились офіційними подробицями про стан здоров’я Сивохи та хворобу, яка врешті і забрала його настільки рано.

Популярне

Схожі статті

Такі часникові пампушки до борщу ви ще не готували: неймовірно пухкі та ароматні. Урвала рецепт у сусідки

Краще тарілочки запашного українського борщу, може бути тільки борщ з часниковими пампушками. Готувати їх просто, а на аромат збігаються навіть сусіди.

Так смачно, що пальчики оближеш: рецепт тонких шоколадних млинців. Не рвуться при смаженні і не засихають

Легко та без зайвого клопоту можна приготувати тонкі шоколадні млинці, які не будуть рватися при смажені. Спробуйте загорнути в них будь-яку начинку та приємно здивуйте вашу родину смаколиками. 

Чоловік відмовляється від іншого сніданку. Але інший і не потрібен, коли є така смакота: омлет на сковороді

Омлет знайомий усім нам як простий і швидкий варіант сніданку. Навіть таку звичну страву можна зробити ще кращою та смачнішою. Сьогодні ми підготували рецепт пишного омлету без молока на сковороді.