Сергій Притула заступився за Олю Полякову: тепер жінка його серця не Леся Нікітюк, а Суперблондинка

Відомий український волонтер і громадський діяч Сергій Притула висловився про нещодавній скандал навколо артистки Олі Полякової. Знаменитість захистив зірку у дискусії

Не так давно у мережі спалахнув скандал, однією з фігуранток якого стала відома українська співачка Оля Полякова. Знаменитість виступила на шикарному весіллі, не перевіривши, хто є замовником. Врешті, користувачі мережі обурились тим фактом, що у часи повномасштабної війни артисти буквально танцюють на кістках – поки хтось помирає, вони розважають за великі гроші.

Зокрема, одним із тих, хто розкритикував Олю Полякову за участь у цьому дійстві, став гуморист Антон Тимошенко. У новому випуску подкасту, автором якого він є, знаменитість висловився про Суперблондинку, назвавши її тупою. Комік не підбирав слів і був доволі різким у своїх висловлюваннях, але гість його шоу Сергій Притула вирішив захистити представницю української сцени.

Сергій Притула заступився за відому українську співачку Олю Полякову
Сергій Притула заступився за відому українську співачку Олю Полякову

Знаменитість у відповідь на різку думку відомого українського коміка зазначив, що не вважає артистку “тупою” – навпаки, він впевнений, що Оля Полякова є дуже мудрою людиною.

“Зі свого боку скажу, що Оля не тупа. Це дуже продумана жінка. Це [ситуація – прим. ред.] приклад кризової комунікації, яка не зовсім виправдала себе”, – висловив свою думку у студії Антона Тимошенка відомий волонтер Сергій Притула.

Скандал із весіллям

Оля Полякова осоромилась після того, як виступила на весіллі експрокурора
Оля Полякова осоромилась після того, як виступила на весіллі експрокурора

Нагадаємо, що нещодавно суспільство сколихнув серйозний скандал. Відомі українські артисти, як от Оля Полякова, Олександр Пономарьов та Дзідзьо, виступили на весіллі колишнього прокурора та експрацівниці ДБР. Тамадою на заході був Григорій Решетнік, а свято проходило в одному із заміських ресторанів міста Львова.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".