Ілона Гвоздьова зробила пластичну операцію і показала результат: зона декольте тепер вражає (Фото)

Відома українська танцівниця Ілона Гвоздьова ще місяць назад зізналася прихильникам, що збирається робити пластичну операцію. Хореографиня зважилася на цей крок і поділилася результатом пластики.

Ілона Гвоздьова – відома українська танцівниця, хореографиня і мама двох дітей. Близько місяця назад жінка у своєму Інстаграм-блозі зробила допис, де зізналася, що готується до пластичної операції. Ілона вирішила збільшити бюст, адже він її не влаштовує.

Гвоздьова все життя займається спортом і має підтягнуту фігуру та плаский живіт. На талію танцівниці навіть не вплинули вагітність та пологи. Та, незважаючи на те, що жінка чує масу компліментів у свій бік, собі вона не подобається. У своєму дописі Ілона зізналася, що хоче знову відчувати себе звабливою жінкою, тому планує збільшити бюст.

Ілона Гвоздьова поділилась своїм свіжим фото та зізналась, що робитиме пластичну операцію
Ілона Гвоздьова поділилась своїм свіжим фото та зізналась, що робитиме пластичну операцію

З моменту цього зізнання пройшло трішки місяця і, як виявилось, операція вже відбулася. Оперативне втручання було заплановане на 25 жовтня у відомій приватній клініці Адоніс. У своїх Інстаграм-сторіс Ілона показала себе до та вже після пластики.

 Ілона Гвоздьова зробила пластичну операцію і показала результат
Ілона Гвоздьова зробила пластичну операцію і показала результат

Мене щойно перевели до палати. Я вже відходжу від наркозу. Все добре! Дякую всім, хто хвилювався. Всім членам родини я вже зателефонувала. Жива, здорова, лягаю спати

, – сказала у відео Гвоздьова.

Зараз танцюристка знаходиться у компресійному корсеті, тож поки важко зрозуміти, наскільки розмірів вона збільшила свій бюст.

Раніше Ілона Гвоздьова зізнавалася, що їй важко далося це рішення. Зірка пройшла багато консультацій і довго не могла наважитися на пластику. Крім того, чоловік Ілони був проти, аби його дружина лягала під ніж хірурга. Та танцівниця все ж вирішила робити те, чого хочеться саме їй.

До слова, подібні операції вже давно стали чимось звичним для публічних людей. Найчастіше, мамопластику жінки роблять після вигодовування дітей, та є й ті, які просто збільшили розмір бюсту. Так, мамопластику вже зробили співачка Анна Трінчер, рестораторка Даша Кацуріна, блогерка Даша Квіткова та багато інших.

Популярне

Схожі статті

Хто красивіший без марафету? Ольга та Наталія Сумські показалися без макіяжу і вразили природною красою

Сестер Ольгу та Наталію Сумських вважають одними з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Так як виглядають акторки без макіяжу та марафету?

Невістка – в горлі кістка? Третя дружина Остапчука показала, який “багатий” стіл накрила для свекрухи

Великдень заведено відзначати всією родиною. От і батьки Володимира Остапчука вирішили відвідати сина з невісткою. Як зустріла молода невістка свекра та свекруху?

“Навіть для мене було занадто”: Оля Цибульська відверто зізналася, що стикнулася з сериозною недугою

Знаменита українська артистка Оля Цибульска поділилася з підписниками складною особистою історією, через яку зірка навіть не хоче зʼявлятися перед публікою. З чим довелося стикнутися співачці?