Христина Соловій поїхала на відпочинок без Сергія Жадана і от результат: заблукала на маленькому острові

Після виходу скандального кліпу Христини Соловій та Сергія Жадана, відзнятого в церкві, співачка вирішила трішки розслабитися і відбула на острови. Чи прихопила з собою колегу?

Схоже, Христина Соловій позбулася опіки не лише Святослава Вакарчука, який 10 років був її продюсером, але й Сергія Жадана, з яким останнім часом постійно гастролюють разом і записують спільні відео до треків.

Христина Соловій показала відпочинок на острові без Сергія Жадана

Допоки “Жадан і Собаки” 1 листопада виступали в Луцьку, Христина виклала в Інстаграм Сторіз з відпочинку. Судячи з того, що зірка роздягнулася до купальника на березі моря, перебуває вона десь в дуже далеких теплих краях.

Христина Соловій показала відпочинок на острові без Сергія Жадана

Якщо простежити за світлинами, можна скласти враження про відпочинок Соловій на курорті. Під скандальну пісню “Серце”, яка так сподобалася шанувальникам, але викликала обурення в рядах священнослужителів, Христина ніжиться на камінчику, слухаючи звук хвиль, що б’ються об берег. Скільки днів виділила собі знаменитість для релаксу, не сповіщає, але відразу зазначила:

“З новими силами повертаюся працювати на перемогу”.

Увечері Христя знову прийшла на узбережжя, щоб провести сонце за обрій, але цього разу була вже не в купальнику, а в картатій сорочці та джинсах, пошкодувавши, що це сонце не над Донецьком.

Христина Соловій показала відпочинок на острові без Сергія Жадана

Далі Соловій повідала цікаву пригоду – дівчина спромоглася заблукати на малюсінькому острові. Врешті знайшла орієнтир – базиліку, тож проблему було вирішено. До речі, біля статуї Діви Марії Христина опустилася на коліна й стала благати святу:

“Зроби так, аби в моїй країні ніколи нікому не доводилося каятися за любов!”

Отже, з нетерпінням чекаємо на повернення Христини Соловій до України, нових концертів та цікавих колаборацій з невтомним Сергієм Жаданом. До речі, з 16 листопада зірка відбуває у великий тур українськими містами.

Популярне

Схожі статті

Чому я раніше не знала цей рецепт? Уся сім’я підсіла на таку вечерю: соковиті пельмені з ідеального тіста

Пельмені - це знайома всім універсальна страва для всієї родини. У домашніх умовах їх можна зробити дуже соковитими та ніжними. Сьогодні ми підготували рецепт, який нікого не залишить байдужим.

В береті і кросівках: Оля Полякова опростоволосилася і у Лондоні нарядилася з французьким шармом (ФОТО)

Оля Полякова показалась на тлі лондонських вулиць у стильному образі з французьким шармом. Новими світлинами співачка поділилась у своєму Instagram.

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.