Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк поділилась останніми новинами про стан мами: “Складно обговорювати”

Донька відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк висловилась про її реальний стан. Знаменитість повідомила шанувальникам, що відбувається з її мамою

Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк завоювала свою популярність багато років тому. Знаменитість знімалась у різних стрічках, але славу їй принесла роль у серіалі “Моя прекрасна няня”. Втім, світла смуга в житті артистки тривала недовго. Трагічна новина про те, що у Заворотнюк онкологія, п’ять років тому ошелешила весь зірковий бомонд і численних шанувальників актриси.

Стан Анастасії Заворотнюк

Рідні Анастасії Заворотнюк роблять усе, аби допомогти їй одужати та перемогти у боротьбі з пухлиною мозку. Втім, тему захворювання рідної людини її близькі обговорюють неохоче. Так, наприклад, донька відомої російської актриси ніколи не полюбляла відповідати на запитання про маму. Втім, уникнути цікавості фанатів дівчина не може.

Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк п'ять років бореться з важким захворюванням
Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк п’ять років бореться з важким захворюванням

Так, наприклад, нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Анна Заворотнюк вирішила поспілкуватись зі своїми підписниками. Дівчина запропонувала їм запитати все, що їх цікавить. Очікувано, одним із питань стало те, як почувається мама знаменитості. Анна Заворотнюк не стала приховувати та зізналась – стан актриси все ще важкий.

Донька відомої російської актриси зазначила, що їй і досі важко обговорювати тему маминого захворювання, хоча з моменту, коли про це стало відомо, минуло 5 років. Дівчина не стала ділитись подробицями щодо стану здоров’я Анастасії Заворотнюк, але зазначила, що навіть думки про найріднішу у світі людину викликають у неї душевний біль.

Донька Анастасії Заворотнюк у своєму Інстаграм-блозі повідомила деталі про стан мами
Донька Анастасії Заворотнюк у своєму Інстаграм-блозі повідомила деталі про стан мами

Нагадаємо, що відома російська актриса протягом п’яти років бореться з онкологічним захворюванням. Увесь цей час знаменитість не з’являється на публіці.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.