Катерина Кухар відреагувала на чутки про розлучення з Олександром Стояновим: “Не хвилюйтеся”

Прима-балерина Катерина Кухар закликала своїх прихильників не хвилюватися за неї та її особисте життя. Жінка поки що не підтвердила розлучення з чоловіком, але неодноразово натякала на це.

Катерину Кухар та Олександра Стоянова називали однією з найміцніших і найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу. Вони обидвоє професійно займаються балетом і їх завжди поєднувало не лише кохання, а й спільні інтереси та робота.

Та, схоже, зірковий шлюб дав тріщину. Прихильники Катерини Кухар вже давно помітили, що балерина більше не з’являється на публіці зі своїм чоловіком і не публікує з ним спільні фото. Крім того, жінка зняла обручку і почала всіляко натякати на розлучення зі Стояновим.

Катерина Кухар ніжно привітала чоловіка Олександра з днем народження
Катерина Кухар відреагувала на чутки про розлучення з Олександром Стояновим

Так, нещодавно Катерина змінила зачіску і підписала це досить загадковою фразою:

Коли в особистому житті жінки відбуваються зміни, вона йде до перукаря…

Підтвердженням здогадок публіки стало ще й те, що Катерина Кухар відписалася у соціальних мережах від свого чоловіка і більше не слідкує за ним. Та і Стоянов зробив те ж саме.

І хоча вже очевидно, що шлюб Кухар і Стоянова розпався, наразі вони не коментують причини та подробиці розставання.

Натомість нещодавно Кухар опублікувала невеличке відео, де вона радісна підтанцьовує під музику і закликала прихильників не хвилюватися за неї.

Друзі, отримую від вас безліч схвильованих повідомлень… Не хвилюйтесь!

, – написала Кухар.

Користувачі Мережі підтримали Кухар в коментарях і відмітили, що вона має відмінний вигляд.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Яка красуня!”;
  • “Фантастична!”:
  • “Дуже граційна”;
  • “Не знаю що там трапилось, але ви ковток свіжого подиху для мене. Завжди захоплювалась вашою легкістю і грацією, при тому силою і витримкою.”;
  • “Який правильний посил”.

Нагадаємо, Катерина Кухар і Олександр Стоянов прожили разом більше 10 років і мають двох спільних дітей. Закохані багато років жили у цивільному шлюбі і лише у 2018-му вони офіційно побралися і зіграли весілля.

Популярне

Схожі статті

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!