Продюсерка Ірина Горова запланувала скинути 4 кг: якщо не впорається, отримає “кару” від Аніти Луценко

Продюсерка Ірина Горова забилася об заклад з Анітою Луценко, що до Нового року скине 4 кг зайвої ваги. Інакше фітнес-тренерка опублікує в мережі світлини колишньої Потапа у спідньому.

Ірина Горова останнім часом стала уважніше придивлятися до свого меню. Ще б пак! Продюсерка заклалася з Анітою Луценко, що протягом 8 тижнів скине 4 зайвих кілограми.

Якщо колишній дружині Потапа не вдасться втілити задумане в життя, Аніта викладе світлини подруги в мережу в самій білизні. Звісно, у 45 років набагато важче худнути, ніж у 20-річному віці. Та мета жінки, в принципі, є досяжною.

Горова планує скидати по 500 г на тиждень, тож має впоратися протягом двох місяців. Тепер Ірина перейшла на салатики, а хлібчик тільки потримала в руках й поклала назад на тарілку. Горова висловила надію, що люди з близького оточення не будуть її годувати, аби вона програла й показала всі вигини власної фігури.

Та найважче виявилося відмовитися від традиційного бокала вина після напруженого робочого дня. Аніта порадила іноді пити потрошку, але перед тим залити в організм 1 л води. Невідомо, чи можна довіряти подрузі, адже вона якраз зацікавлена, щоб Ірина програла парі.

Продюсерка Ірина Горова запланувала скинути 4 кг за 8 тижнів

Худнути для бізнесвумен – не новинка. Кілька років тому вона вже позбувалася сантиметрів на талії. Тоді категорично перестала вживати солодке, смажене, швидкоїжі. Алкоголю теж не вживала.

Публікація цієї новини в Інстаграмі викликала більший ажіотаж, аніж весілля Наді Дорофєєвої з Мішею Кацуріним. Багато хто з підписників Горової ніяк не можуть втямити, навіщо їй худнути, якщо жінка виглядає просто ідеально.

В принципі, покарання для Ірини Горової Аніта обрала не дуже тяжке. От Настя Приходько сама собі поставила планку в мінус 10 кг до Нового року. В іншому раз зірка обіцяє пройтися Хрещатиком, скинувши абсолютно весь одяг.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.