57-річна Ольга Сумська показала, як їй вдається швидко худнути: спортзал двічі на день і овочевий суп

57-річна українська акторка Ольга Сумська може похизуватися тонкою талією та підтягнутою фігурою. Та, щоб тримати себе у формі, артистка докладає багато зусиль.

Ольга Сумська завжди була однією з найяскравіших та найкрасивіших актрис України. Висока, струнка, з довгим білявим волоссям та виразними рисами обличчя – свій образ Сумська ніколи не змінювала.

Та з роками краса починає в’янути. Щоб мати гарний вигляд після 50-ти, потрібно докладати багато зусиль. Так, 57-річна Ольга Сумська виглядає набагато молодше свого віку. Та для того, щоб мати такий вигляд, акторка над цим працює. Ольга Сумська регулярно ходить до косметологів і робить різні доглядові процедури для обличчя, які націлені на омолодження. А для того, щоб мати тонку талію і підтягнуті форми, Ольга Сумська ретельно слідкує за своїм харчуванням і займається спортом.

Ольга Сумська розповіла з якого напою починає свій день, щоб триматися у формі
57-річна Ольга Сумська показала, як їй вдається швидко худнути

Так, нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Сумська показала своє тренування у спортзалі. Акторка зізналася, що зранку бігала на біговій доріжці, а ввечері прийшла вже на друге тренування, де робить силові вправи.

57-річна Ольга Сумська показала, як їй вдається швидко худнути
57-річна Ольга Сумська показала, як їй вдається швидко худнути

Також Сумська показала, що вона їсть, щоб не гладшати.

У своєму блозі акторка поділилася рецептом овочевого супу з фрикадельками, який вона для себе готує.

Нічого не смажу! Кипить вода: мілко ріжу цибулину, пару картоплин, морквину. Кидаю фрикадельки (це може бути куряче, індиче, асорті м’ясо). Варимо 10 хвилин. Додаю різану білокачанну капусту і брокколі, один порізаний помідор (він дасть потрібну кислинку) і трохи вершкового масла. Варимо ще 5 хв. Вимикаю плиту і додаю столову ложку олії. Готово! Подавати зі сметаною і з тостом

, – розповіла рецепт супу Сумська.

 57-річна Ольга Сумська показала, як їй вдається швидко худнути
57-річна Ольга Сумська показала, як їй вдається швидко худнути

Варто відзначити, що Ольга Сумська любить готувати і надає перевагу українській кухні. Та от сама вона не може собі дозволити постійно їсти вареники, деруни та інші калорійні смаколики. Натомість Сумська надає перевагу простим стравам, як от суп та салати, які готує з мінімальною кількістю жирів.

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.